Studenten geven gratis fietskratten weg


UTRECHT, 20091213 -- Studentenklusbedrijf MijnStudent geeft op 30 december 2009 200 fietskratten weg! Elke inwoner van Utrecht kan op die dag een fietskrat geheel kosteloos laten monteren. Ook aan mensen die al een krat hebben is gedacht. Zij kunnen geld verdienen door zich laten sponsoren.

Sinds 2008 zie je ze regelmatig fietsen: de studenten van studentenklusbedrijf MijnStudent die op weg zijn naar een klus. Bijvoorbeeld om een tuin winterklaar te maken, schilderwerk te verrichten, of te helpen bij een verhuizing. Vaak hebben de studenten een fietskrat voorop, voorzien van het opvallende MijnStudent logo.

Om meer mensen kennis te laten maken met de voordelen van het fietskrat, geeft MijnStudent op 30 december de gehele dag gratis fietskratten weg. MijnStudent heeft 200 kratten ter waarde van ¤20 te vergeven.

Het team van MijnStudent staat de hele dag klaar aan de Jacobijnenstraat 2 om de kratten kosteloos op de fiets te bevestigen. Belangrijk is wel dat de fiets over een reeds gemonteerde drager beschikt waar het krat op bevestigd kan worden. Ook aan mensen die al een krat hebben, is gedacht. Zij krijgen in ruil voor het laten aanbrengen van een sticker van MijnStudent ¤10 contant uitgekeerd of een gratis uur computerhulp aan huis.

Om de wachtenden niet in de kou te laten staan is er een vuurkorf, en schenkt MijnStudent Glühwein en Jägermeister. Om een gratis fietskrat te bemachtigen, dienen gegadigden zich te melden via info@mijnstudent.nl of 030-2011762

http://www.mijnstudent.nl

MijnStudent