FloraHolland


Bent u klaar voor het Nieuwe Klantnummer?

FLORAHOLLAND (19 november 2009) - Nog 45 dagen tot de invoering van het FloraHolland Klantnummer waarbij veel klantnummers op vestiging Aalsmeer wijzigen. Op www.floraholland.com is alle informatie beschikbaar om deze verandering soepel te laten verlopen.

De overgang vindt plaats tussen 31 december en 3 januari. Op 4 januari is het nieuwe klantnummer een feit. Dit nummer is echter niet vanzelf actief op vestigingen waar u tot nu toe geen zaken deed. Wilt u diensten afnemen op een -voor u- nieuwe vestiging? Bel dan de binnendienst Accountmanagement aanvoerders T 0174 63 36 67 of Accountmanagement kopers: Naaldwijk T 0174 63 45 27 of Aalsmeer T 0297 39 88 02.

Voorbereiden op nummerwijziging
Iedereen die koopt of aanvoert op Aalsmeer moet zich voorbereiden op de nummerwijziging. Pas uw software aan, ook als uw nummer niet wijzigt. Lees de informatie hieronder en op de website zorgvuldig door en gebruik de juiste nummers op het juiste moment.

Bestel tijdig nieuw genummerde aanvoerbrieven.
Alle aanvoerders die een nieuw Klantnummer krijgen moeten nieuw genummerde Aalsmeer aanvoerbrieven bestellen. Dit kan via de bestelsite op www.myfloraholland.com. Geen inlogaccount? Bel het Aalsmeer Servicepunt T 0297 39 70 00 menuoptie 2. Met bestellen via de bestelsite bespaart u 5 euro aan administratiekosten. Let op: Karren met aanvoer die voor of op 30 december geveild en/of bij de koper afgeleverd en afgerekend moeten worden, zijn voorzien van de oude nummers. Karren met aanvoer bestemd voor veilen en afrekenen op 4 januari en daarna moeten altijd voorzien zijn van nieuw genummerde aanvoerbrieven. Ook als die partijen al op 30 december of 2 en 3 januari worden aangeleverd op de veiling.

Beperkingen inzenden EAB's in Nieuwjaarsweekend EAB's (zowel voor veilen als voor FloraHolland Connect) naar Aalsmeer bestemd voor de veildatum van 4 januari kunt u niet inzenden vóór 2 januari 12:00 uur 's middags. Die EAB's moeten dan voorzien zijn van de nieuwe klantnummers. Alle EAB's die vóór 2 januari 12:00 uur `s middags worden ingezonden, worden genegeerd. De aanvoerder krijgt geen terugmelding van verkeerd ingezonden EAB's.

Benieuwd naar de voortgang?
De voortgang van de werkzaamheden nu én in het weekend van 31 december t/m 3 januari is live te volgen via www.floraholland.com. Via Twitter worden belangstellenden frequent van de actuele stand van zaken op de hoogte gehouden.

Meer informatie vindt u op www.floraholland.com