Nieuwjaarsnacht Festival op NDSM werf

01/12/2009 15:34

Noorderlicht

De NDSM werf organiseert dit jaar met Oud en Nieuw een groots opgezet feest onder de naam "DAZZLEVILLE" (vrij vertaald: "Betoverende Stad"). Het evenement heeft de opzet van een minifestival waarbij bezoekers met hun entreebewijs terecht kunnen in verschillende locaties op de werf. Deze locaties worden gehost door diverse organisaties uit de Amsterdamse underground die samen een stevige mix van live-acts, dj's en performers op het programma hebben staan.

De muziekstijlen op DAZZLEVILLE zijn divers en lopen uiteen van Garage/Blues, Rock 'n Roll tot Dub Step, Electro en Techhouse. Reeds bevestigde namen zijn o.a. Minimatic (FR), Den Tex, Supercity, The Anacondas, Steven de Peven, Terry Toner, Clockwork, Legowelt en Frankie D. Voor het hele programma zie: www.dazzleville.nl

DAZZLEVILLE begint vroeg in de avond en zal de gehele nacht duren. Om klokslag twaalf is er een zeer spectaculair vuurritueel dat is ontworpen en gebouwd door kunstenaars van de werf. Omdat de NDSM pont niet vaart op Oudejaarsavond wordt vanaf de aankomstplek van het pontje achter CS bij Buiksloterweg een pendelbus ingezet. Kaarten worden verkocht via de site, bij Noorderlicht en alle Free Record Shops. De voorverkoop is reeds begonnen!

Organiserende/participerende partijen:

NDSM - Stichting Zwerfkunst - Noorderlicht - Pick Up Club - Sleazefest - XS2Vision - Electronation

M.m.v.:

Autonomas - Monsterverbond - Sarah Vozz - Inrichting.nu - Wytze de Dingenmaker - Dia Docus - NOP Team - Gallerie Schaap

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.dazzleville.nl