Gemeente Spijkenisse


Oud- & Nieuwfeest in Spijkenisse

07 december 2009

Komende jaarwisseling wordt voor het eerst een groot feest voor jongeren georganiseerd in Spijkenisse. Het feest `New Year's Eve Spijkenisse' is in sporthal Den Oert en is bedoeld voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar.

De viering van New Year's Eve Spijkenisse begint om 00.30 uur en eindigt om 04.00 uur. Om 03.00 uur sluiten de deuren en kunnen nieuwe bezoekers niet langer naar binnen.

Het belooft een mooi feest te worden tijdens de jaarwisseling. DJ Paul Hazendonk komt deze bijzondere nacht speciaal draaien in zijn woonplaats Spijkenisse. Paul Hazendonk is de man achter een aantal eigen platenlabels en remixes en draait binnenkort onder meer in De Melkweg, Paradiso en Inferno. Naast Paul Hazendonk zal ook DJ Mr. San B. draaien tijdens New Year's Eve Spijkenisse. Deze DJ komt ook uit Spijkenisse en draait regelmatig in kroegen en cafés in de stad.

Kaarten voor New Year's Eve Spijkenisse zijn gratis. De kaarten zijn af te halen bij diverse ticketpunten in de stad en zijn alleen vooraf verkrijgbaar. Per persoon wordt slechts één kaart uitgegeven, onder vermelding van naam en adres. Het feest is alleen toegankelijk met een geldig kaartje.

Ticketpunten

* Stadhuis Spijkenisse: Raadhuislaan 106

* Jongerencentrum Westdijk: Westdijk 9

* Jongerencentrum Maaswijk: Vasalisplein 17
* Jongerenhonk Noord: Winston Churchilllaan 227
* Kantine Sporthal Den Oert: J. Witteveenlaan 1
* Jongerenhonk De Rietlander: Vlinderveen 217
* Jongerenloket Spijkenisse: Werk- en Zorgplein Uitstraat 8-18

De organisatie besteedt veel aandacht aan de veiligheid van de bezoekers en omwonenden. Bij de entree wordt gecontroleerd op drank, drugs, wapens of vuurwerk. Lichtalcoholische drankjes (bier of wijn) worden alleen verkocht aan bezoekers die kunnen aantonen dat zij 16 jaar of ouder zijn. Voor meer informatie kun je terecht op de website, zie onderaan dit artikel.

Bezoekers van het feest wordt verzocht zoveel mogelijk de wijk Vierambachten te vermijden in hun route naar het feest toe. Fietsers en voetgangers kunnen hiervoor de voet- en fietspaden om de wijk heen gebruiken. Het autoverkeer wordt in goede banen geleid door verkeersregelaars.