ID&T


Sensation Düsseldorf 31.12.09

07-12-2009 - Na het nieuwe showthema "Wicked Wonderland" presenteert Sensation heden de line-up voor Oud&Nieuw in Düsseldorf.

Dit jaar introduceert het creatieve team achter Sensation een nieuw muzikaal concept waarbij de DJ's betrokken worden bij alle aspecten van de show. In tegenstelling tot de voorgaande jaren heeft de Wicked Wonderland show een vast internationaal DJ-team dat met Sensation mee toert. In ieder land wordt het team compleet gemaakt door andere DJ's.

"Naast een fantastische show willen we onze bezoekers ook de beste muziek bieden. De DJ's moeten goed op elkaar en op de show ingespeeld zijn", noemt Sensation founder Duncan Stutterheim als reden voor het nieuwe muzikale concept. "Alle DJ's binnen het team hebben de Sensation-Spirit en weten hoe ze het publiek moeten bespelen".

Belangrijk lid van het DJ-team is Fedde le Grand. Gewaardeerd vanwege zijn wereldwijde hit "Put Your Hands Up For Detroit" en zijn radio show op het Duitse 1LIVE Rocker. Maar er is meer...veel meer! Zo runt hij zijn eigen Flamingo platenlabel en heeft zijn Flamingo Nights concept zich bewezen als een heuse favoriet onder de meest veeleisende feestgangers. Fedde laat simpelweg overal waar hij plaats neemt achter de draaitafels zijn stempel achter, en dat is precies hetgeen hij zal doen aankomende oudejaarsnacht: dropping that groove pure FLG style!

Sander van Doorn betreedt de DJ booth net na twaalven en zorgt daarmee voor een onvergetelijke start van het nieuwe jaar. De internationaal gelauwerde van Doorn is resident in wereldberoemde clubs als Eden in Ibiza en Ministry of Sound in London. Zijn zeldzame talent is dan ook niet voor niets bekroond met de award voor Best Breakthrough DJ tijdens de International Dance Music Awards in Miami. Aankomende Nieuwjaarsnacht begeleid deze meester van de cross-over je in de eerste uren van 2010.

Laidback Luke neemt het stokje over zoals alleen hij dat kan: barstensvol energie gecombineerd met een onnavolgbare mix techniek. Na een overweldigend 2008 is deze muzikale duizendpoot op volle snelheid doorgedenderd. Veroverde hij vorige jaar de harten met hits als `Show Be Love' en `Shake It Down', anno 2009 is hier een scala van succesvolle eigen producties en remixes aan toegevoegd. Gewapend met unieke eigen edits en een CD map vol nieuwe muziek is Luke klaar om de dansvloer in Düsseldorf aan zijn voeten te krijgen.

Mr. White maakte tijdens de première van de nieuwe show in Amsterdam voor het eerst zijn opwachting en wist de zaal te betoveren met zijn Minimal-House klanken. In Duitsland is hij wederom van de partij, klaar om je mee te nemen op een muzikale reis gevuld met de fijnste House blends en verfrissende Minimal slices.

Erick E zal 31 december de opening op zich nemen, en dat is hem meer dan toevertrouwd. Erick weet keer op keer het publiek in beweging te krijgen, zodra hij de eerste beat uit de speaker laat schallen. Hij zal dan ook van meet af aan de toon zetten om `Wicked Wonderland' tot een absoluut onvergetelijke happening te maken!

De ideale afsluiting wordt verzorgd door niemand minder dan Tocadisco. Deze heuse Sensation favoriet voert ons mee naar de eerste ochtend in het nieuwe jaar en zal alle laatste restjes energie uit het lichaam zuigen. Een betere afsluiting kun je je niet wensen!

Om het feest in verband met Oud&Nieuw nog meer kleur te geven, zal er, in verhouding tot andere Sensation edities, een extra DJ zijn opwachting maken. Meer muziek, langer dansen; let's make it a NYE to never forget!