Gemeente Son en Breugel


Son en Breugel op oudejaarsdag

Oliebollenparty voor inwoners Son en Breugel op oudejaarsdag

Het college van burgemeester en wethouders nodigt alle inwoners van het dorp uit om samen met hen feestelijk het oude jaar uit te luiden. Op oudejaarsdag, donderdag 31 december a.s. van 14.30 tot 16.00 uur deelt het college oliebollen, glühwein en warme chocolademelk uit. Dit doen zij in "gepaste" kleding vanuit
de kiosk op het Kerkplein.

Spanish Blues
Tijdens de oliebollenpartij zorgt Spanish Blues voor een muzikale omlijsting.

Prijsuitreiking fotowedstrijd
Tijdens de oliebollenparty reikt burgemeester Hans Gaillard ook de prijzen uit van de foto-wedstrijd georganiseerd door de gemeente.

De gemeentelijke website, de gemeentegids en andere publicaties wil de gemeente niet al-leen vóór inwoners maken, maar ook mét inwoners. Daarom heeft zij eerder dit jaar een fotowedstrijd georganiseerd. Vele enthousiaste Son en Breugelse fotografen hebben in totaal 79 foto's ingezonden. De ingezonden foto's zijn kritisch bekeken en beoordeeld door bezoekers van de Nieuwkomers-avond, een interne jury en twee professionele fotografen uit het dorp, Anita Vogels en Wil Fijen.
Er zijn twee winnende foto's geselecteerd (publieksprijs en de juryprijs).13 foto's hebben een eervolle vermelding verkregen. Deze 15 foto's zullen tijdens de oliebollenparty op 31 decem-ber worden tentoongesteld.

Proclaimer

Snel naar


* Adresgegevens

* Openingstijden

* Veranderingen in de zorg


*