RTL Group

Knallende oudejaarsspecial 'Ik Hou van Holland - Oud & Nieuws' bij RTL 4

Hoe kan je vrolijker het jaar afsluiten dan met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Peter Heerschop in de gezellige Oudejaarsspecial van Ik Hou Van Holland. En het feest is helemaal compleet met de teamleden: presentator Arie Boomsma, presentatrice en X FACTOR-jurylid Angela Groothuizen, acteur Rick Engelkes, presentator Joris Linssen, actrice Susan Visser en presentatrice Natasja Froger.

Uiteraard staat deze Oud & Nieuw-special geheel in het teken van vuurwerk, oliebollen, champagne én natuurlijk een terugblik op 2009. Alle vragen die Linda op de teams afvuurt, gaan over het afgelopen jaar. Van elke maand zien we de meest lachwekkende tv-fragmenten, de sportmomenten waar ons kikkerlandje trots op is én beelden van opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen. De I Luv Holland-huisband heeft voor de gelegenheid zijn repertoire helemaal aangepast en speelt deze avond alleen hits uit 2009.

De populaire meneer Chueng zal weer zijn uiterste best doen om een Hollandse Hit te zingen. En om het feestgehalte in deze extra lange aflevering nog verder op te krikken, treden Roel van Velzen en Frans Duijts op.

Direct na twaalf uur starten we het nieuwe jaar met bloopers en hoogtepunten van alle Ik Hou Van Holland-uitzendingen van 2009.

Uitzending: donderdag 31 december 2009, tussen 21.55 en 0.20 uur bij RTL 4.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Danielle van Es tel. 035 6718482, danielle.van.es@rtl.nl.