Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 10.00 uur

Utrecht, 31-12-2009

Aantreffen hennep

IJSSELSTEIN- Op woensdag 30 december werd een hennepkwekerij aangetroffen in een woning.

Omstreeks 20.00 uur ging de politie na binnengekomen informatie poolshoogte nemen bij een woning aan de Noorwegenlaan. In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen. De toppen van de planten waren net geknipt en zaten in diverse zakken. In totaal stonden er 120 plantenbakken. Bovendien bleek dat er illegaal stroom was afgetapt.

In totaal werden acht verdachten aangehouden in de leeftijd van 33 tot 58 jaar uit Utrecht en IJsselstein.

Brand in auto

NIEUWEGEIN- Op woensdagavond 30 december ontstond er brand in een auto.

Omstreeks 22.00 uur kregen politie en brandweer de melding van een autobrand aan de Hildo Kropstraat. De auto raakte zwaar beschadigd door de brand. De auto, die naast de brandende auto stond, raakte ook beschadigd. Vermoedelijk is de brand aangestoken en de politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844, district Lekstroom.

Politie roept getuigen aanrijding op

NIEUWEGEIN De politie roept eventuele getuigen op die op de Ratelaar in de wijk Hoog Zandveld een aanrijding hebben zien gebeuren waarbij een kleine rode personenauto was betrokken.

Het incident vond plaats op dinsdag 29 december omstreeks 18.40 uur. Door de aanrijding raakte de personenauto en een lantaarnpaal licht en de muur van een kantoor-en boekwinkel zwaar beschadigd. Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Nieuwegein of via het telefoonnummer 0900-8844.