VU medisch centrum

Kinderen blij met bezoek Ajacieden

31 december 2009

De Deense aanvaller Dennis Rommedahl zette in Kinderstad handtekeningen op de net uitgedeelde Ajax-shirts Bijna de hele selectie en technische staf van Ajax bezocht op 7 december Kinderstad. Alleen de spelers die op die avond met Jong Ajax in actie moesten komen waren er niet. De Ajacieden namen uitgebreid de tijd om met alle patiëntjes en hun broertjes en zusjes op de foto te gaan en om handtekeningen uit te delen. Het was de elfde keer dat de Amsterdamse voetbalclub naar VU medisch centrum kwam.

John Roord, hoofd van de kinderkliniek, verwelkomde de selectie en benadrukte de positieve impact die het bezoek van de spelers heeft op de patiënten. Vervolgens gaf stadhouder Marijke Peer een rondleiding door Kinderstad, waarna de groep in vieren werd verdeeld om alle bedpatiënten van de kinderafdeling en IC te bezoeken en te verrassen met een Ajax shirt.

Daarna kwam de gehele selectie en technische staf weer bijeen in Kinderstad waar ze nog ruim 45 minuten bleven voor de foto's en het uitdelen van handtekeningen.

Monique Krinkels
bron: Tracer