Dienstenbond CNV

Nieuws

31 december 2009

Overleg over sociaal beleidskader NDC/VBK in eerste week van januari

Het sociaal beleidskader bij het boekenbedrijf van NDC zoals dat op dit moment geldt, loopt af op 31 december a.s. De directie heeft CNV Media uitgenodigd om te komen overleggen over een nieuw sociaal beleidskader. De inzet van werkgever is vooral gericht op employability. Wíj vinden het ook heel belangrijk dat er zoveel mogelijk werkgelegenheid overeind blijft en dat de kwaliteiten en competenties van werknemers van NDC goed blijven aansluiten op wat nodig is binnen en buiten NDC. Maar de focus op employability betekent wat CNV Media betreft niet dat werknemers die onverhoopt hun baan verliezen of van wie het werk wordt verplaatst, niet op enigerlei manier worden gecompenseerd voor de gevolgen daarvan in bijvoorbeeld hun inkomen.

5 en 7 januari
Op dinsdag 5 en donderdag 7 januari a.s. staan overleggen gepland met de directie over het nieuwe sociaal beleidskader. Wij zullen u, in ieder geval na 7 januari informeren over de stand van zaken. Sowieso geldt dat wij nooit (definitieve) afspraken maken zonder dat wij daarover u hebben geraadpleegd.
Omdat de overlegdata dicht op elkaar liggen, is het niet mogelijk om u tussentijds te informeren, tenzij u uw emailadres aan ons bekend maakt en wij u, weliswaar kort en bondig, via de mail kunnen informeren. Als u hiervoor belangstelling hebt, dan kunt u uw emailadres mailen aan a.bulsink@remove-this.cnvdibo.nl

De wensen van leden
We sturen u deze Nieuwsflits niet alleen om u te informeren over het feit dat wij gaan overleggen, maar ook omdat we graag van u willen horen wat u geregeld zou willen zien. Bedenk voor uzelf wat ú belangrijk zou vinden als er iets verandert in uw werk(-omgeving) en laat dat weten aan Aletta Bulsink, die voor en namens u de onderhandelingen gaat voeren.
Alleen als u laat weten wat u graag geregeld zou willen zien of als u laat weten wat uw vragen zijn, kunnen wij optimaal aandacht vragen voor uw positie.

Informatie vragen of doorgeven
U kunt contact opnemen met het kantoor van CNV Media in Apeldoorn, tel. 055 - 577 26 40. In verband met de feestdagen is mailen handiger; het emailadres is a.bulsink@remove-this.cnvdibo.nl Tenslotte wensen wij u een goede jaarwisseling en beloven we u dat CNV Media ook in 2010 weer voor u klaar zal staan!