Gemeente Binnenmaas

Naam van nieuw kindercentrum is Zomerland

Zomerland, dat is de naam van het nieuwe kindercentrum van de Centrale Organisatie Kinderopvang Drechtsteden (COKD) in de Wijk van je Leven in Puttershoek. Eind november deed de COKD een oproep om mee te denken over een passende naam voor de nieuwe locatie aan het Zomerplein 16. Er werden 80 namen ingezonden, waaruit de jury de naam Zomerland heeft gekozen. Prijswinnaars Lotte en Karlijn van Es (beiden 9 jaar) zijn afgelopen maandag in het zonnetje gezet en ontvingen vier entreekaarten voor de Winterefteling.

Zomerland opent op 4 januari 2010 haar deuren. Ook Wonderland, de huidige locatie voor buitenschoolse opvang (BSO) aan de Eendrachtsweg in Puttershoek, verhuist naar het nieuwe pand. Zomerland biedt dagopvang aan vijf baby- en peutergroepen en buitenschoolse opvang aan twee groepen in de nieuwe Wijk van je Leven. De locatie is iedere werkdag geopend, dus ook in de vakanties kunnen kinderen er terecht.

Voor meer informatie over Zomerland en kinderopvang door de COKD kunt u contact opnemen met de klantenservice, via tel. 078 616 34 22 of de website www.COKD.nl bezoeken.