Gemeente Stede Broec

Waardig afscheid Burgemeester Eggermont
Zoân vijf- à zeshonderd mensen kwamen gisteren bijeen in sporthal De Kloet om de herdenkingsbijeenkomst bij te wonen van burgemeester Eggermont die vorige week dinsdag 22 december overleed.

Het was een dienst die voor iedereen toegankelijk was; dit op nadrukkelijk verzoek van de burgemeester zelf. Van een sporthal was geen sprake meer. Geheel is zijn sfeer â veel rode bloemen en rode elementen- namen collega-bestuurders, relaties, gemeentemedewerkers, vrienden, kennissen en inwoners van Stede Broec afscheid van Henk Eggermont. Uiteraard werd er speciale aandacht besteed aan de familie: zijn vrouw, zoons en andere naaste familie en vrienden.

De dienst bestond uit muziek, waaronder een optreden van het West-Fries Mannenkoor en zangeres Coby Bregman, en toespraken van gemeentesecretaris Willem de Weijer en burgemeester van Dordrecht Ronald Bandell (voormalig burgemeester van Alkmaar). De dienst werd afgesloten met een fotopresentatie van burgemeester Eggermont.

Het condoleanceregister in het gemeentehuis is nu gesloten, wel kunnen mensen die dat willen aan de receptiebalie van het gemeentehuis een kaart ophalen. Hierop kunt u een persoonlijke boodschap achterlaten voor de familie en via het antwoordnummer aan ons toesturen.