Politie Gelderland-Zuid

Overval op supermarkt

Beuningen, 31-12-2009 o Donderdagmorgen omstreeks 05.45 uur werd de supermarkt op het Kerkplein overvallen door vijf gewapende mannen. Twee personen raakten hierbij gewond.

Het personeel van de supermarkt was bezig met het laden en lossen van goederen, toen opeens vijf mannen, komend vanuit de richting van het zorgcentrum, het magazijn van de supermarkt binnendrongen. Alle mannen waren in het zwart gekleed en droegen bivakmutsen. Onder bedreiging van wapens hebben de daders getracht geld buit te maken. De politie doet onderzoek naar de daders en naar wat er is buitgemaakt. Eén van de personeelsleden raakte bij de overval lichtgewond aan zijn hoofd, toen hij door één van de overvallers tegen een aantal kratten aan werd geduwd.

Buiten werd een voorbijgangster om nog onbekende redenen belaagd door één van de overvallers. Na een korte worsteling kon zij zich vrijmaken en heeft bij een andere supermarkt de politie kunnen bellen. Zij is onder doktersbehandeling gesteld wegens een hersenschudding.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (15)

Laatst gewijzigd 31-12-2009 13:10 | © Regio Gelderland-Zuid |