Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 31-12-2009

Vier winkeldieven betrapt in Roosendaal en Bergen op Zoom

ROOSENDAAL / BERGEN OP ZOOM: In drie supermarkten en in één
kledingzaak zijn woensdagmiddag in het werkgebied van het politie district Bergen op Zoom vier winkeldieven aangehouden. Een verdachte betaalde direct een boete, de andere drie verdachten krijgen een proces-verbaal.

Een 33-jarige Roosendaalse is woensdagmiddag rond 14.30 uur in een supermarkt op de Rembrandtgalerij betrapt op winkeldiefstal. Ze had shampoo, vleeswaren en wenskaarten in haar tas gestopt en niet afgerekend bij de kassa. Ze liep tegen de lamp omdat het alarm overging. De gestolen goederen hadden een winkelwaarde van 20,57 euro. Ze heeft een boete van 150 euro gekregen, die ze direct betaald heeft.

BERGEN OP ZOOM: Een 37-jarige man uit Bergen op Zoom is woensdagmiddag in een supermarkt aan de Glacisstraat betrapt op winkeldiefstal. Hij had een doosje met een camera ter waarde van 60 euro in zijn jaszak gestopt en niet afgerekend bij de kassa. Na zijn aanhouding werd hij in afwachting van de politie in het kantoor geplaatst. Enkele
familieleden zorgden voor overlast in de winkel. Zij werden naar buiten gedirigeerd. Hij is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Een 36-jarige man uit Bergen op Zoom pleegde woensdagmiddag eveneens winkeldiefstal. Hij sloeg in een kledingzaak aan de Kremerstraat. Hij nam na het passen drie polo's en een sweater mee, zonder te betalen. Hij werden tegen gehouden en overgedragen aan de politie.

Woensdagmiddag werd een 50-jarige man uit Bergen op Zoom eveneens aangehouden voor winkeldiefstal. Hij had in een supermarkt aan de Burg. van Hasselstraat gehaktballetjes en een reep chocolade in zijn jaszak gestopt en niet afgerekend.

Politie onderzoekt inbraak in boekhandel

OUDENBOSCH: Vannacht is omstreeks 04.00 uur ingebroken in een
boekhandel op de Varkensmarkt. De inbrekers hebben een ruit
ingeslagen. Uit de zaak zijn sigaretten gestolen. Het gaat mogelijk om drie of vier daders, die na de inbraak weggerend zijn in de richting van de kerk. De politie heeft direct in de omgeving naar de daders uitgekeken. Ook werden enkele auto's gecontroleerd. Deze acties hebben echter geen resultaat opgeleverd.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 31-12-2009 13:59 | © Regio Midden en West Brabant |