Ingezonden persbericht

Club Wild New Years Eve 2010 Rain Amsterdam

Goodbye 2009, Welcome 2010!

Begin je 2010 met Wild FM's, CLUB WILD, gebracht bij jullie door Soixante Neuf & Friends. Club Wild is met 'Oud en Nieuw' The Place To Be met een heerlijke eclectische muziekkeuze, voor ieder wat wils. Wild FM Hitradio is het nummer 1 radio station van Noord-Holland met de lekkerste tracks voor het hedendaagse uitgaanspubliek. Dat is precies wat je ook kan verwachten op deze magische avond van hun concept Club Wild.

'Een goed begin is het halve werk' en we willen dan ook dat jouw 2010 niet anders dan perfect begint. Om dat te kunnen bewerkstelligen hebben we een line up bij elkaar getrommeld, waar je U tegen zegt. Het belooft een speciale muzikale avond te worden.

Naast al dit muzikaal geweld van de scene hebben we ook nog eens de top radio deejays van Wild FM om 2010 in te wijden zoals alleen zij dat kunnen. Dat WILD FM het nummer 1 radio station is van Noord-Holland, komt uiteraard dankzij de kunde van haar deejays. Zij zullen demonstreren waarom zij deze eer verdienen. WILD FM Deejays: JOS EGGINK, DAVE LEUSINK, NIELS FRANKEN en Announced by: Marcia Godet (WILD FM)

CLUB WILD staat op deze nieuwjaarsnacht garant voor een gezellige avond. De vrouwvriendelijkheid van Soixante Neuf, waar zowel de man als de vrouw aan haar trekken, kan komen, gecombineerd met de vriendelijkheid van Friends, waar vrienden van vrienden welkom zijn en zo vooral een gemoedelijke sfeer zal optreden gemixed met Wild FM's taste for Music and Quality.

Aangezien het een groots feest beloofd te worden, komt er zelfs een camera ploeg van PP2G.com om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen. So make sure you dress to impress the rest! Het is tevens mogelijk om je eigen Nieuwjaarswens op te nemen, die te zien zal zijn op www.friendsmusic.nl en die later naar je vrienden kunt versturen via Hyves, Facebook en PP2G!

Let's all go Wild, at Club Wild this New Years Eve!

Club Wild
NEW YEARS EVE 2010, 31-12-2009
RAIN AMSTERDAM
Deejays: Irwan, Grandmaster Issy, E-Sonic (Funky Creators), Flava, Rishi Romero, Diamondspin, Mitch, Meo Mania, Dutty Fresh, Diego Armando & J. Rock
Wild FM Deejays: Jos Eggink, Dave Leusink & Niels Franken
Hosted by: MC Iceman
Announced by: Marcia Godet (Wild FM)
Location: Rain, Rembrandtplein 44 Amsterdam
Time: 22.00 start event - 05:00 End
All Press/Guestlist requests on info@friendsmusic.nl
Minimum age 18 years (ID required)
Presale: 30,- excl Fee! 50 Early birds tickets 25,- ex fee. www.ticketonline.nl & All Free Recordshops nationwide // More @ the door!



Ingezonden persbericht