Oudejaarsavond voor singles

08/12/2009 10:30

singlesopstap.be

Op donderdag 31 december organiseert singlesopstap een oudejaarsavond dinner & dance voor singles in Affligem. Op die manier beleven singels ook een leuke avond tesamen.

Met het jachtige leven van vandaag, hebben we steeds minder tijd voor relaties en vriendschap. Een carrière, hobby's, sociale verplichtingen, vaak weten we gewoon niet waar ons hoofd staat. Een fijne levenspartner vinden of een leuke vriendschap, het is helemaal niet zo vanzelfsprekend meer. Steeds meer jonge mensen tussen 25 en 49 zijn dan ook single. De lifestyle club singlesopstap.be wil hier verandering in brengen.

Wat singlesopstap.be anders maakt :

De website www.singlesopstap.be wil singles tussen 25 en 49 jaar samenbrengen. Het is de bedoeling om aan verschillende soorten activiteiten deel te nemen en zo samen een leuke dag te beleven en nieuwe vriendschapsbanden en relaties te smeden. De deelnemers kunnen

in de eerste plaats in een ontspannen en ongedwongen sfeer met elkaar kennismaken. De focus ligt niet op het koppelen van mensen, maar waar vrienden samen zijn ontstaan ook relaties en indien er iets moois uit voortvloeit, des te beter.

Elke maand stelt singlesopstap.be een kalender met culturele, sociale, culinaire en sportieve activiteiten samen waaruit de leden kunnen kiezen. Bij elke activiteit staat ook altijd een korte beschrijving, de prijs, benodigdheden, ... vermeld. En de kinderen dan ? Geen probleem, want er worden ook activiteiten gepland waarbij de kinderen welkom zijn. Zij zijn trouwens automatisch en gratis lid.

Voor meer informatie of om in te schrijven, surf naar www.singlesopstap.be

EINDE