Ingezonden persbericht


Persbericht
Breda, 13-11-2009

The Ballroom NYE in Zeelandhallen, Goes: line-up bekend

De bladeren vallen, de winterjassen worden uit de kast gehaald en Nederland kreunt, zucht en steunt onder het juk van een meedogenloze herfstdip. De regendruppel die de emmer doet overlopen komt in de vorm van Piet Paulusma met zijn voorspelling van een strenge winter op komst. Dit kan zo niet langer. Het is tijd voor een positieve noot. Het is tijd voor een lichtpuntje, een warme boodschap in deze barre tijden. Het is tijd... voor de aankondiging van de line-up van The Ballroom!

In een eerder bericht werd al de start van de voorverkoop van dit Oud en Nieuw evenement in de Zeelandhallen in Goes aangekondigd. House, eclectic, hardstyle (early-) hardcore en klassiekers uit de jaren '70, '80 en '90: alles is vertegenwoordigd in het concept van organisaties You-Dance en EYE4Dance.

De grootste ruimte in de Zeelandhallen zal geheel in stijl van de Renaissance worden gedecoreerd. Aangezien de Renaissance bekend staat als een kunsthistorische periode van enorm belang zijn hier dan ook toonkunstenaars van enorm belang geboekt. DJ's; Benny Rodrigues, Hardwell, DJ Jean, Vato Gonzalez, Quintino, R3hab, D-Rashid, Ralvero, en Biggi zullen hier hun visie op de hedendaagse house- en eclectic-stijlen met jullie delen. Nog niet genoeg gehad? Geen probleem, want de bazen van The Partysquad komen ook nog eens langs om de boel goed stuk te maken.

Na de Middelburg Danceparade zal het Freaky Circus ook op The Ballroom in Goes haar intrede doen. Verwacht hier overstuurde kickdrums, scheurende synths en een hoog bpm-gehalte. 50% van Project One; Wildstylez laat zien dat hij solo meer dan capabel is, en de heren D-Block & S-te-Fan komen hun verslaving botvieren. Evil Activities zal tegen niemand zeggen dat het een makkelijke avond wordt, Panic komt hoogstpersoonlijk checken of iedereen nog wakker is en Reza en DJ Rob zullen ervoor zorgen dat de early sound goed vertegenwoordigd wordt. Daarnaast zijn we enorm trots om de naam Luna in onze line up te mogen zetten en ook Mental Theo zal zorgdragen voor een "wonderful" Oud & Nieuw dit jaar. De Freaky Circus arena wordt gehost door het Zeelandse succesverhaal 'Glorification'.

In de Classics area herleven herinneringen. Hier zal Radio 538's Arlo van Sluis samen met Biggi en vele andere dj's een feest der herkenning verzorgen door live beeld en geluid uit de jaren '70, '80 en '90 te mixen.

Voor de complete programmering klik hier!

Tickets
Tickets à ¤ 36,- (ex fee) en VIP tickets à ¤ 65,- (- (ex fee) kunnen online via de officiële Ballroom website, of via de volgende verkooppunten worden aangeschaft:
* Alle Primera winkels


* X Ray, St. Jacobsstrraat 18, Vlissingen

* Zanzi-Bar Middelburg, Markt 779, Middelburg

* X Ray, Papegaaistraat 14, Goes

* Tourist Shop, Markt 65c, Middelburg

* Senoraa, Noordstraat 100, Terneuzen

* Music Store, Zuivellstraat 12, Bergen op Zoom
* Music Store, De Roselaaar 20, Roosendaal

De eerste 500 vroege vogels kunnen hun ticket voor slechts ¤ 25,- (ex fee) affrekenen.

Tot Oud en Nieuw in de Zeelandhallen in Goes!

The Ballroom is a You-Dance, EYE4Dance and Zeelandhallen event.



Ingezonden persbericht