Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 30 november 2009

WATT'S TOEN & NU FEEST; MET EEN KNALLER HET NIEUWE JAAR IN

Stilstaan bij 2009 doen we hooguit in de rij, en dan sjeezend het nieuwe jaar in met een knaller van een line-up. De basement wordt gehost door SUBWAY, PRSPCT en CLASSIFIED en in de kleine zaal spelen lokale helden nummers van hun helden. In de grote zaal de ultieme eindejaarsklassieker ZOMBIE NATION, jetzt geht's los!

Zombie Nation is het techno/electro project van de Munchense DJ en producer Florian Senfter alias John Starlight. Al sinds 1999 speelt Zombie Nation, één van the hottest electronic live acts around, in gerenommeerde clubs het cement uit de voegen en doet hij met electro, dance en gitaren wat Monet deed met verf en penseel: mengen, experimenteren en gericht op zoek gaan naar een eigen sound. Op het in maart dit jaar verschenen album 'Zombielicious' bereikte hij de organische synthese tussen electronica en rock, acid surf en chemical beats.

Bad Company behoort tot de absolute top van de drum 'n' bass scene. Verantwoordelijk voor 'The Nine', dat door velen als de beste drum'n' bass plaat aller tijden beschouwd wordt, braken zij definitef door dankzij releases op het Prototype label van Grooverider. Enkele jaren later knalden ze weer met het album 'Shot down on Safari' waarbij reggae vocalen met drum'n' bass gecombineerd worden. De plaat duwde Michael Jackson van nummer 1 af in de dance charts. Met awards als 'best rave dj' en 'DJ Mag best dj' op zak en een dikke bak platen en cd's mag je van Bad Company UK het nodige vuurwerk verwachten.

Rossi B & Luca mag je gerust twee van de originators van de dubstep noemen. Zij komen vanuit Engeland speciaal naar Rotterdam om te laten zien waarom zij al sinds jaar en dag bezig zijn met dubstep. Hun label Heavy Artillery staat voor BASS of het nou dubstep, grime of garage is, deze jongens draaien het allemaal. De laatste plaat van Rossi B & Luca "E30 Riddim" is onlangs opgepikt door Planet Mu. Verwacht een mengelmoes van harde dubstep bangers, hyped up grime & to the floor beats die de WATT kelder helemaal op zijn kop zullen zetten!!

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog DJ's Pamb & Harsh, Nicon, Thrasher, Okkie, Triton, Willy de Viking, Santina Runaway, DJ Rudy Diamond, MC Dart, oliebollen en nog veel meer gespuis ende ongein.

DO 31 DECEMBER 2009 - WATT'S TOEN FEEST

(GROTE ZAAL + BASEMENT + KLEINE ZAAL) Deuren open 22:00u

Tickets a E 17,50 (excl. servicekosten) zijn verkrijgbaar via de WATT website, 400 Primera winkels in Nederland, en Velvet Music en Plato in Rotterdam.

www.watt-rotterdam.nl

*** Einde persbericht ***
>> Noot voor de redactie /