Gratis kaarten Nationale Nieuwjaarsnacht Rotterdam voor Amsterdammers

27/12/2009 21:26

Nationale Nieuwjaarsnacht

Organisatie Nationale Nieuwjaarnacht wil ook inwoners 020 kans geven op écht nieuwjaarsfeest

De organisatie van de Nationale Nieuwjaarsnacht in Rotterdam geeft 010 kaarten weg aan inwoners van Amsterdam. Hiermee geeft Rotterdam ook Amsterdammers de kans om het nieuwe decennium in te luiden op hét Nationale Nieuwjaarsfeest van Nederland. Met optredens van onder meer Fedde Le Grand, DI-RECT, Roog, en Esmée Denters én het grootste vuurwerk is Rotterdam de hoofdstad van Nederland op nieuwjaarsnacht.

Inwoners van 020 die kans willen maken op een kaartje, kunnen een e-mail sturen naar info@nieuwjaarsnacht.nl met daarin hun motivatie om het nationale nieuwjaarsfeest in de Maasstad te vieren. De vijf beste en originele inzendingen krijgen twee kaartjes. Die mensen hebben gegarandeerd een fantastische avond. Er is niets mooier dan het jaar 2010 in te luiden in 010 op het feest met de beste artiesten, op de mooiste locatie en met het grootste vuurwerk van Nederland. Voor alle Amsterdammers die niet naar Rotterdam kunnen komen is er een goed alternatief: van 23:00u tot 00:30u is de Nationale Nieuwjaarsnacht live te volgen op RTL 5.

Voor de 3e keer op rij vindt de Nationale Nieuwjaarsnacht, het officiële nieuwjaarsfeest van Nederland in Rotterdam plaats. Van 19.00u 's avonds tot 02.00u 's nachts worden ook dit jaar weer zo'n 20.000 feestgangers verwacht aan de Rotterdamse Maas. Met optredens van Fedde Le Grand, DI-RECT, Roog, Esmée Denters, Lucien Foort, Waylon, Jeroenski, Dio, Baggi Begovic en Ronald Molendijk wordt het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar in stijl ingeluid. De Erasmusbrug vormt het decor van het grootste vuurwerk van Nederland. Nederland miste lang een echt Nationaal Nieuwjaarsfeest, zoals steden als Londen of Sidney die wel hebben. Sinds drie jaar heeft Nederland met de Nationale Nieuwjaarsnacht in Rotterdam ook een nieuwjaarsfeest met internationale allure.

De internationale allure van de nieuwjaarsnacht wordt onder meer onderstreept door de 'tijdreis' die in Rotterdam plaatsvindt: om 0:10 u via een live satellietverbinding met Texas - waar het dan nog 2009 is - draait de Rotterdamse top-DJ Ferry Corsten zijn set. Ook is er gedurende de hele avond een verbinding met het Nieuwjaarsfeest in het Italiaanse Turijn, dat Rotterdam in 2010 opvolgt als jongerenhoofdstad van Europa.

Het volledige programma van de Nationale Nieuwjaarsnacht is te vinden op www.nieuwjaarsnacht.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.nieuwjaarsnacht.nl