Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

ANWB organiseert eerste virtuele reisbeurs

De ANWB opent op zondag 3 januari 2010 voor één dag de virtuele poorten van de eerste online reisbeurs van Nederland. Op een moment dat veel Nederlanders zich traditiegetrouw oriënteren op hun zomervakantie biedt www.onlinereisbeurs.nl uitkomst. Op deze speciale beursdag kunnen bezoekers een dag ontsnappen aan de winterkou en zich laten onderdompelen in zomerse sferen. De beurs wordt gehost door wereldreiziger Chris Zegers die bezoekers zal rondleiden, uitleg zal geven, maar ze vooral kennis zal laten maken met zomerbestemmingen over de hele wereld, die ter plekke geboekt kunnen worden. De virtuele reisbeurs is âopenâ van 10.00 tot 22.00 uur.

Inspiratie
Het is de eerste keer dat er een reisbeurs als deze georganiseerd wordt in Nederland. www.onlinereisbeurs.nl is een virtuele omgeving, waarin bezoekers op hun gemak inspiratie op kunnen doen, via de chat rechtstreeks vragen kunnen stellen aan de reisbureau-medewerkers en deskundigen, chatten met andere bezoekers en zelfs hun zomervakantie kunnen boeken. Gewoon, vanuit het comfort van hun eigen huis.

Chatten
Op de speciale beursdag kunnen de bezoekers tevens chatten met een team van City-experts van REIZEN Magazine én met deskundigen op gebied van reizen en vliegen. De site blijft ook na 3 januari geopend, maar alleen op deze zondag zijn de reisorganisaties en deskundigen live op de site aanwezig.

De ANWB Online reisbeurs is op zondag 3 januari van 10.00 â 22.00 uur, adres: www.onlinereisbeurs.nl.

27 november 2009