Bezoekers kunnen zelf schaatsen bij IJsshow

22/12/2009 06:30

Holiday on Ice Productions B.V.

Na de laatste show van 'Spirit of the World' op zondag 3 januari wordt het showdecor van Holiday on Ice omgetoverd tot een echte schaatsdisco. Bezoekers zijn na afloop van de show op schaatsen welkom op de ijsvloer. Onder het genot van een koek en zopie, showverlichting als discolampen en muziek kunnen de bezoekers zelf hun schaatskunsten vertonen. Want hoewel de winter in Nederland nu echt toeslaat, wordt het schaatsen op natuurijs nog afgeraden. Op deze wijze wil Holiday on Ice haar Nederlandse tour feestelijk afsluiten en de schaatsfans toch de mogelijkheid bieden zelf op het ijs te staan.

Er staan nog meer feestelijke verrassingen op het programma tijdens deze laatste show. Zo geeft de winnaar van de jaarlijks terugkerende TV show 'Kinderen Dansen op het IJs' een live schaatsoptreden. De TV show wordt op 27 december bij SBS6 uitgezonden. Ook de special guest van dit seizoen Belle Perez geeft een extra optreden.

Reserveren voor de 'Disco on Ice' en de laatste show van 'Spirit of the World' (16.00uur) kan op www.holidayonice.nl of via 0900 300 3000 (45cpm).GeĂŻnteresseerden voor 'Disco on Ice' het schaatsevenement dienen zelf schaatsen mee te brengen en kunnen zich aan te melden via spirit@stage-entertainment.nl.

Einde persbericht

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.holidayonice.nl

http://holidayonice.com