Zoon Dries Roelvink schaatst mee in Holiday on Ice

28/12/2009 08:49

Holiday on Ice Productions B.V.

Donny Roelvink, zoon van zanger Dries Roelvink, schaatst mee in de laatste show van 'Spirit of the World' op 3 januari in Utrecht. Gisteravond eindigden Donny Roelvink en zijn partner Niki op de eerste plaats bij de TV show 'Kinderen Dansen op het IJs' die werd uitgezonden door SBS6. Voor de winnaars is een rol in de show van Holiday on Ice de hoofdprijs.

'Donny en Niki bleken simpelweg de beste schaatsers' aldus jurylid Jayne Hamelink. Met veel flair en de technisch moeilijkste kür sleepten ze de felbegeerde eerste prijs in de wacht. Niki is jeugdkampioen in het kunstrijden en de 11 jaar oude Donny speelt fanatiek ijshockey in het jeugdteam van de Amsteltijgers. Om de laatste show van dit seizoen een feestelijk tintje te geven verruilt Donny nog een keer zijn ijshockeyschaatsen voor zijn kunstschaatsen en geeft hij met Niki een spetterend optreden.

Donny en Niki zijn naast de cast van 'Spirit of the World' te bewonderen in de show van 16.00 uur op 3 januari 2010 in De Jaarbeurs te Utrecht. Ook geeft special guest Belle Perez een extra optreden. De show wordt op feestelijke wijze afgesloten met een Disco on Ice waar kinderen tot en met 15 jaar onder het genot van een koek en zopie, discolichten en muziek zelf de schaatskunsten kunnen vertonen.

Reserveren kan op www.holidayonice.nl of via 0900 300 3000 (45cpm).

Einde persbericht





http://www.holidayonice.nl

http://holidayonice.com