BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 3 januari 2010

KLAARWAKKER KRISTEL BIJ BNN OP 3FM

Zet je ochtendhumeur maar de deur uit! Het nieuwe BNN-radioprogramma Klaarwakker Kristel op 3FM zorgt ervoor dat de enorm vroege ochtend fris van start gaat. De prettig positief gestoorde dj Kristel van Eijk draait een stortvloed aan muziek en heeft veel uitgeslapen luisteraars aan de lijn. Klaarwakker Kristel is vanaf 4 januari van maandag tot en met donderdag van 4.00 tot 6.00 uur te horen bij BNN op 3FM.

Kristel: 'Ik vind het super om door te stromen naar het high potential slot van 3FM. Ik heb er veel zin in om weer dagelijks radio te maken op een landelijke zender. Dat ochtendhumeur van me verdwijnt als sneeuw voor de zon als ik in de studio ben, zelfs om vier uur 's ochtends!' Vanwege haar nieuwe programma stopt Kristel met haar maandagnachtprogramma Kristel op 3FM en haar dagelijkse uitzending op Uruzgan.FM.

In Klaarwakker Kristel zit het vaste onderdeel De Nightshift, waarbij mensen uit verschillende beroepsgroepen een kijkje geven in hun nachtelijke keuken. Dat kan een beveiliger zijn, of ambulancebroeder, maar bijvoorbeeld ook een prostituee of bakker. In de eerste week belt Kristel met de supervisor van de 112-Alarmcentrale. In het onderdeel De Taxichauffeur belt Kristel met een chauffeur die in de vroege ochtend door de grote steden crost. Hij geeft zijn telefoon door aan degene die bij hem in de taxi zit zodat er out of the blue de meest onverwachte gesprekken ontstaan. Luisteraars die willen uitslapen kunnen via de BNN-dj een dagje gratis vrij regelen. Kristel belt de dag voor de uitzending met de baas en laat de luisteraar midden in de nacht weten of de wekker uit mag. En natuurlijk gaat Dinand In De Douche ook mee naar het nieuwe BNN-programma op 3FM.




BNN