Ingezonden persbericht


Persbericht

TechAccess heeft per 1-1-2010 een nieuwe website en komt met nieuwe spaaractie voor WK 2010.

Bezoek onze nieuwe website en spaar onbeperkt mee voor alle vlaggen van de deelnemende landen aan het WK 2010 en/of Spaar Oranje outfits bij elkaar voor het hele kantoor.

Son, Nederland, 4 januari 2010 - TechAccess heeft per 1-1-2010 een nieuwe website en komt met een nieuwe onbeperkte WK verzamel spaaractie voor het WK 2010 in Zuid-Afrika. TechAccess heeft twee verschillende originele acties bedacht en gaat deze uitvoeren in de periode van 1 januari tot en met 31 mei 2010. Je hebt als klant dus genoeg tijd om een mooie verzameling bij elkaar te krijgen. De eerste actie is dat de klanten van TechAccess alle vlaggen van landen die deelnemen aan het WK kunnen verzamelen. Dat zijn dus 32 vlaggen, en die hebben de afmeting van 70cm x 100cm. De tweede actie is dat de klanten van TechAccess een tenue kunnen sparen van supporterskleding van oranje. TechAccess heeft twee selecties gemaakt één voor vrouwen en één voor mannen en die zien er als volgt uit:


- Mannentenue: Heren Polo, Hoed/Schmink, Sjaal, Megatoeter.
- Vrouwentenue: Dames Polo, Hoed, Boa/schmink.

Bij aankoop van E 750,- reikt TechAccess u een vlag of een item van het tenue uit. Dus bij een order van E 7500,- ontvangt u 10 items of vlaggen.

Bijgevoegd vind u de folder die we naar alle dealers zullen sturen en natuurlijk staat deze Aktie ook op onze nieuwe website, www.techaccess.nl .

Wij regelen alles voor u:
Per bedrijf hebben wij één contactpersoon nodig waar we alles mee kunnen kortsluiten. De vlaggen en Oranje onderdelen worden met de normale leveringen van uw order mee gestuurd. Alleen orders die in die periode zijn geplaatst tellen mee. Deze TechAccess promotie is mede mogelijk gemaakt door: Juniper Networks, uw fabrikant van firewalls, switches, routers, gateways, IPD en UAC.

EINDE
Over TechAccess.
TechAccess is een Nederlandse Distributeur van netwerk en security oplossingen. Ook bieden ze verschillende diensten aan met een concrete toegevoegde waarde, zoals support, training, installatie, onderhoud, consultancy. Ze zijn gevestigd in Son op Ekkersrijt 4601 en het telefoonnummer is 0499 - 462121 en als u vragen over iets dergelijks heeft kunt u altijd mailen naar info@techaccess.nl. TechAccess biedt verschillenden producten en diensten aan in de IT business. Als u is wil kijken wat ze allemaal aanbieden kunt u altijd terecht op www.techaccess.nl