FOTOBERICHT

ING trapt af als hoofdsponsor van Oranje
Oud internationals spelen nieuwjaarswedstrijd tegen KHFC

Amsterdam, 3 januari 2010. ING is sinds 1 januari 2010 hoofdsponsor van het Nederlands elftal en dat was direct zichtbaar. Op 2 januari werd de traditionele nieuwjaarswedstrijd gespeeld tussen de Nederlandse oud-internationals en KHFC Haarlem. Ondanks de kou zat de sfeer er goed in. Het publiek werd getrakteerd op mooie goals en de vele aanwezige kinderen profiteerden van de gelegenheid om massaal op de foto te gaan met de Oranje leeuwen.

Tijdens de rust ontving KHFC voorzitter Hugo Bettink uit handen van ING bestuurslid Hans van der Noorda een cheque ter waarde van ¤ 2500,- te besteden aan een voetbalclinic onder leiding van een oud-international. De wedstrijd tussen KHFC en de oud-internationals werd met 5-2 gewonnen door de oud-internationals. Topscorer van de wedstrijd, met 2 goals, was Pierre van Hooijdonk.

ING wil met de sponsoring van voetbal het 'Oranjegevoel' nog dichterbij brengen. De KNVB en de ING zijn een lange termijn verbintenis aangegaan tot en met het WK van 2018. De ambitie van de ING is om samen met de KNVB te investeren in een succesvolle toekomst van het Nederlands voetbal.


- Einde bericht -