Politie Zeeland


---


O-010-2010 Diefstal uit bedrijfspand, Noordgouwe
Tussen vrijdagavond 20.00 uur en zaterdagochtend 07.50 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Kloosterweg in Noordgouwe.
Uit het pand zijn computerapparatuur en medicijnen met onbekende waarde weggenomen. Er is een ruit vernield; het totale schadebedrag is onbekend.

W-011-2010 Aanrijding in Middelburg
Zondagochtend rond 11.30 uur vond er op de Schroeweg in Middelburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets.
De 66-jarige bestuurder van de personenauto uit Teteringen reed over de Schroeweg komende uit de richting van de Rijksweg A58 en gaande in de richting van het Groenewoud.
De 20-jarige bromfietser uit Middelburg kwam uit de richting van de Oude Vlissingseweg en reed in de richting van de Segeerssingel.
Op de kruising Schroeweg, Segeerssingel ontstond tussen beiden een aanrijding. De bestuurder van de bromfiets is met een verwonding aan zijn hoofd, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
Zijn bijrijdster (leeftijd en woonplaats onbekend) is met beenletsel, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.

Z-012-1020 Eenzijdig ongeval door gladheid, Westdorpe
Zondagochtend rond 10.00 uur vond er op de Oostpoortweg in Westdorpe een eenzijdig ongeval plaats.
Een 64-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed over de Oostpoortweg komende uit de richting van de Tractaatweg.
Bij het afremmen voor de rotonde gleed de auto, door de gladheid rechtdoor tegen de bebording van de rotonde. Er was alleen materiële schade.

Z-013-2010 Aanhoudingen wegens vernieling
In de nacht van zaterdag op zondag zijn, in Terneuzen, twee 16-jarige jongens uit Terneuzen aangehouden wegens vernieling.
Rond 05.00 uur die ochtend kwam er bij Politie Zeeland een inbraakmelding binnen van een school aan de Wagnerhof in Terneuzen.
Door de agenten is een onderzoek ingesteld waaruit bleek dat er van de school een ruit was vernield. Er bevond zich niemand in de school.

Verder bleek dat er in de directe omgeving van de school, aan de Rooseveltlaan, een ruit van een bushokje was vernield.
Vanaf de plaats van de vernielingen was een loopspoor in de verse sneeuw te zien wat liep naar de Geulstraat.
Op de plaats waar het spoor ophield is één van de 16-jarige jongens aangehouden. Hij bekende de vernielingen te hebben gepleegd samen met een andere 16-jarige jongen. Deze jongen is zondagochtend aangehouden. Ook hij heeft inmiddels bekend de vernielingen te hebben gepleegd.