Geen economische crisis voor Scientology uitgeverij


New Era Publications, uitgeverij van L.Ron Hubbard's boeken, kijkt terug op 40 jaar groei, met in de afgelopen 3 jaar een toename van 600 procent

GLOSTRUP, Denemarken, 20100103 -- New Era Publications International ApS, uitgeverij van de werken van L. Ron Hubbard heeft aan het einde van 2009 haar 40-jarig jubileum gevierd met spectaculaire cijfers die lieten zien dat er in de afgelopen 3 jaar 600 procent meer is afgezet dan ervoor. Op het jubileumsfeest waren meer dan 90 zakenrelaties aanwezig en zij kregen allen een rondleiding door de zeer recentelijk gemoderniseerde fabriek en het enorme magazijn, waar meer dan 5.000 paletten opgeslagen kunnen worden.

Ondanks de economische crisis besloot New Era in 2006 te verhuizen van het centrum van Kopenhagen naar de voorstad Glostrup. Uit het niets hebben zij daar een honderd procent digitale uitgeverij neergezet, waar op verzoek in 50 talen geprint kan worden, zonder dat het uitmaakt of het gaat om 5 of 5.000 exemplaren. De uitgeverij produceert verschillende typen boeken, van brochures tot in leer gebonden en van geplastificeerd tot reliefopdruk.

Sinds 2007 heeft New Era 5,2 miljoen boeken en uitgaves gepubliceerd met 3.246 verschillende titels. Zonder de nieuwe digitale techniek zou het praktisch onmogelijk geweest zijn om zoveel titels te produceren en op te slaan.

Manager Zara Kotric benadrukte het belang van boeken en kennis in haar openingstoespraak: "Boeken en uitgaves zijn altijd de manier geweest om kennis te verspreiden, zodat de mens een hoger niveau van beschaving en grotere verfijning kan bereiken."

New Era is uniek in het publiceren van non-fictie werk om condities in de onrustige wereld van vandaag de dag te verbeteren. Als je kijkt naar de vooruitgang op het gebied van de menswetenschappen, kun je helaas niet hetzelfde zien als de grote sprongen voorwaarts die zijn gemaakt op het gebied van de techniek. Integendeel, overal om ons heen zien we problemen veroorzaakt door drugs, ongeletterdheid, misbruik van de mensenrechten en het feit dat het besef van morele waarden blijft dalen en dan hebben we het nog niet eens over de alledaagse moeilijkheden die mensen in hun persoonlijke leven en relaties ondervinden.

Kotric zei verder: "Het doel van onze uitgeverij is om deze cultuur op een hoger punt te brengen door het uitgeven van materiaal met daarin de praktische oplossingen die L. Ron Hubbard in zijn talloze werken heeft uiteengezet."

Voor meer informatie:

David Hostettler
New Era Publications
Smedeland 20
2600 Glostrup
Denmark
+45 3373 6666
www.newerapublications.com
dhostettler@newerapub.com





Ingezonden persbericht