Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort, 4 januari 2010

REAAL NEDERLANDS FED CUP TEAM BEKEND

Als voorbereiding op de Fed Cup-ontmoeting heeft captain Manon Bollegraf recent nog met een achttal speelsters getraind in het Nationale Trainingscentrum in Almere. Vandaag heeft ze de selectie bekendgemaakt.

Manon Bollegraf reist begin februari met de volgende vier speelsters af naar Portugal: Arantxa Rus, Richel Hogenkamp, Chayenne Ewijk en Nicole Thyssen. "Het zal zeker niet makkelijk worden. Er doen sterke landen mee, maar ik heb vertrouwen in dit team met daarin twee debutanten," aldus Manon Bollegraf.

Van 5 tot en met 7 februari komt het REAAL Nederlands Fed Cup Team in actie in Groep I van de Europees/Afrikaanse Zone. Er wordt gespeeld in vier poules en naast Nederland nemen de volgende landen deel: Oostenrijk, Wit-Rusland, Bosnië Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Denemarken, Groot Brittannië, Hongarije, Israël, Letland, Portugal, Slovenië, Roemenië, Zwitserland en Zweden.

Speciale persbijeenkomst
Voordat het REAAL Nederlands Fed Cup Team naar Portugal afreist is er nog gelegenheid voor de pers om de speelsters en de captain te interviewen tijdens een speciale persbijeenkomst. De bijeenkomst is op donderdag 28 januari rond het middaguur. U ontvangt hiervoor een uitnodiging.

----------
Noot voor de redactie/