Ingezonden persbericht

Peter-Paul van Riel verlaat BCD Travel

Utrecht, 4 januari 2010 - Directeur Strategic Operations Peter-Paul van Riel verlaat BCD Travel. Aanleiding hiervoor is de nieuwe divisiestructuur van BCD Travel per 1 januari 2010 en een herverdeling van de aandachtsgebieden van het Benelux Directieteam.

Met de introductie van de nieuwe organisatie verlaat Van Riel BCD Travel. Het nieuwe Benelux Directieteam van BCD Travel is met zes leden kleiner van opzet dan voorheen.

Van Riel heeft veertien jaar voor BCD Travel en haar rechtsvoorgangers WorldTravel BTI en Meeùs gewerkt, in de laatste jaren als Directeur Operations en Strategic Operations. Algemeen Directeur Peter Buis: "Peter-Paul heeft in de afgelopen jaren een zeer waardevolle rol gespeeld bij de verbetering van onze operationele processen en een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van onze organisatie. Wij zijn hem daarvoor zeer dankbaar." "Na 14 jaar een geweldige ontwikkeling en ervaring in de Business, Groups en Leisure Travel te hebben opgedaan, ga ik nu op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging", aldus Van Riel.

---

Over BCD Travel

BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 90 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 14 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 13.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl en www.bcdtraveldirect.nl

Over BCD Holdings

BCD Holdings N.V. is een familiebedrijf, in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingen en marktleider in de reisindustrie. BCD Holdings bestaat uit: BCD Travel (zakenreizen), Park 'N Fly (parkeren nabij luchthavens), TRX (reistechnologie) en Airtrade (toeristische reizen). Het bedrijf is actief in meer dan 90 landen met ongeveer 14.000 medewerkers en een omzet, inclusief franchising, van U.S.$ 15,6 miljard. Voor meer informatie: www.bcd-nv.com