Gemeente Noordwijkerhout

9/11/2009 - Noordwijkerhoutse Nederlands Kampioenen

Het college van Burgemeester en wethouders vraagt uw medewerking voor het volgende. De nieuwjaarsreceptie van de gemeente vindt plaats op maandag 4 januari 2009 in de hal van het gemeentehuis in Noordwijkerhout.

Tijdens deze bijeenkomst vindt de huldiging van Noordwijkerhoutse Nederlands Kampioenen plaats. Om te voorkomen dat wij daarbij een kampioen over het hoofd zien, verzoeken wij aan met name verenigingen het aan ons door te geven als een van hun leden Nederlands of Europees Kampioen is geworden in het afgelopen jaar.

De desbetreffende kampioen dient aan de volgende criteria te voldoen:
* de kampioen dient woonachtig te zijn in de gemeente Noordwijkerhout;

* de kampioen dient een sportieve of muzikale prestatie te hebben geleverd en daarbij de eerste plaats behaald te hebben in zijn/haar categorie op nationaal of internationaal niveau;
* een vereniging uit Noordwijkerhout en De Zilk die een bijdrage levert aan de cultuur en op nationaal of internationaal niveau in haar categorie eerste is geworden;

* leden van verenigingen uit andere gemeenten, die woonachtig zijn in de gemeente Noordwijkerhout en met hun vereniging op nationaal of internationaal niveau in hun categorie eerste zijn geworden.
* Personen die een prestatie hebben geleverd op hun vakgebied waarbij de commercie een rol speelt, komen niet voor huldiging in aanmerking.

U kunt de informatie over de kampioen sturen naar communicatie@noordwijkerhout.nl. Wij verzoeken u daarbij te vermelden wanneer het kampioenschap heeft plaatsgevonden en in welke categorie het kampioenschap is behaald. Uw informatie ontvangen wij graag vóór 11 december 2009.