Gemeente Drechterland

16-12-2009
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Uitreiking onderscheiding vrijwilliger van het jaar 2009

Het college ontmoet inwoners graag in eigen omgeving. Daarom is de nieuwjaarsreceptie in 2010 in het Cultureel Centrum Pancratius, Oosterblokker 98 in Oosterblokker.
Wij nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn. De receptie vindt plaats op maandagavond 4 januari 2010 van 19.30 tot 21.30 uur.

Uiteraard is de nieuwjaarsreceptie er vooral om elkaar in een informele sfeer te ontmoeten en het beste toe te wensen. Burgemeester Van der Riet houdt een korte toespraak waarin hij zijn verwachting voor 2010 uitspreekt.

Na deze toespraak zal wethouder Wagenaar-Kroon de vrijwilliger en de vereniging/organisatie van de gemeente Drechterland van het jaar 2009 bekend maken. De vrijwilliger van het jaar krijgt naast bloemen en een tweetal geldprijzen (voor zichzelf en voor een activiteit voor de eigen organisatie of vrijwilligersorganisatie in de gemeente Drechterland) een onderscheiding ter herinnering. De onderscheiding is gemaakt door mevrouw N. Janssen-Fedoroff uit Hem. De vereniging/organisatie van het jaar krijgt een geldprijs voor hun vereniging/organisatie.

Met vriendelijke groet,

Burgemeester en wethouders van Drechterland