Gemeente Soest

.

Uitvaartplechtigheid wethouder Paul Lemmen

30 december 2009

Wethouder Paul Lemmen wordt op maandag 4 januari 2010 begraven. Belangstellenden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Om 13.00 uur begint een herdenkingsdienst in de Petrus en Pauluskerk te Soest aan het Kerkplein. Aansluitend wordt de wethouder begraven op de gemeentelijke begraafplaats aan de Veldweg en is er de gelegenheid om de familie te condoleren.

Parkeren op evenemententerrein De Eng

Voor de kerk zijn slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen, die beschikbaar worden gehouden voor directe familieleden.

Voor andere belangstellenden is een parkeerterrein ingericht op evenemententerrein De Eng.

Vandaar rijdt een pendelbus naar de Petrus en Pauluskerk. De pendelbussen rijden vanaf 12.00 uur van en naar de kerk. Na de herdenkingsdienst rijden deze pendelbussen naar de gemeentelijke begraafplaats. Na de begrafenis rijden de bussen terug naar de parkeerplaats op De Eng.

Het is ook mogelijk om vanaf de Petrus en Pauluskerk met een pendelbus terug te rijden naar de De Eng. Houd rekening met extra reistijd vanwege de verwachte drukte.

De route naar de parkeerplaats op evenemententerrein De Eng wordt met bebording (Petrus en Pauluskerk parkeren (pendelbus)) aangegeven.

U kunt dit bestand openen met de Acrobat Reader Parkeren evenemententerrein De Eng