Gemeente Purmerend

Gouden Purmerenders

04 januari 2010

Het gemeentebestuur heeft de Gouden Waarderingsspeld toegekend aan mevrouw Elisabeth Vos-Haages en de heer Johannes Cornelis Petrus Prinsen.

Gouden Purmerenders

Mevrouw Vos heeft zich gedurende een lange periode buitengewoon ingezet voor de Purmerendse samenleving. Het gemeentebestuur van Purmerend waardeert haar toewijding zeer en is haar daarvoor erkentelijk.

Mevrouw Vos is maatschappelijk zeer betrokken en bewogen. Zij bepleit belangen van en zet zich in voor mensen en groepen die niet in staat zijn dit zelf te doen. Mevrouw Vos is onder meer bestuurslid van Caritas.

De heer Prinsen heeft zich gedurende een lange periode belangeloos ingezet op meerdere maatschappelijke terreinen voor de Purmerendse samenleving. Het gemeentebestuur van Purmerend waardeert zijn toewijding zeer en is hem daarvoor erkentelijk.

De heer Prinsen is onder meer voorzitter van de kerngroep in zijn wijk Purmer-Noord en voorzitter van de werkgroep Kleur en Fleur. Hij is het creatieve/uitvoerende brein achter de wandborden op muren van woningen en gestapelde bouw in heel Purmerend. De heer Prinsen zet zich in voor een grotere leefbaarheid in de wijk Purmer-Noord, is mantelzorger en staat te allen tijde klaar voor zijn medemens.