Gemeente Valkenburg aan de Geul

Gert Veenhuizen Ondernemer van het Jaar

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van de gemeente Valkenburg aan de Geul is parkmanager Gert Veenhuizen van Landal Green Parks Kasteeldomein de Cauberg uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar. Deze award wordt jaarlijks toegekend aan een ondernemer met pioniersmentaliteit, innovatieve capaciteiten en een onderscheidend product.

Het vakantiepark op de kop van de Cauberg is uitgegroeid tot dé verblijfsaccommodatie van Valkenburg aan de Geul.

âEen kwaliteitsconcept met een typisch Limburgse bouwstijl en uitstraling, dat kan bogen op een hoge bezettingsgraad. Liefst 54.500 bezoekers in 2009. Valkenburg, tel uit je winstâ, aldus burgemeester Martin Eurlings.

Ook de inzet van Veenhuizen voor het maatschappelijk leven in de Geulgemeente was een belangrijke motivatie voor het toekennen van de ondernemersaward. âJe bent persoonlijk betrokken bij tal van Valkenburgse activiteiten. Je bent ook lid van de carnavalsvereniging De Mirlitophile en sponsor van de Stichting Kunst in Valkenburg. Bij alle grote wieleractiviteiten ben jij een van de spinnen in het web. Denk aan de huldiging van Michel Boogerd en het spektakel van de Amstel Gold Race en de Tour de Franceâ roemde burgemeester Eurlings de kersverse ondernemer van het jaar. âDoe bis inne van os!â

Â