Gemeente Haaren


vrijwilligers en sportkampioenen

Huldiging vrijwilligers en sportkampioenen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 3 januari 2010 werden de vrijwilligers en de sportkampioenen 2009 uit de gemeente gehuldigd.

DE VRIJWILLIGERS:

* In de categorie mantelzorg: mevrouw Corrie van Roessel uit Helvoirt voor de jarenlange zorg voor haar echtgenoot.
* In de categorie sociaal cultureel werk: mevrouw José Kuijpers- van der Pas uit Biezenmortel voor haar vrijwillige inzet voor het kinderkoor de Mortelnootjes.

* In de categorie maatschappelijke dienstverlening: de heer Kees Hermans uit Esch voor zijn vrijwillige inzet voor onder andere buurtbus en KBO.

* In de categorie sport een postuum eerbetoon aan de heer Jan van Antwerpen uit Haaren voor zijn vrijwillige inzet voor de Jeu de Boule vereniging "'t Haarens buutje". Helaas overleed de heer van Antwerpen enkele weken geleden.

DE SPORTKAMPIOENEN:

Maikel Scheffers, rolstoeltenniser uit Helvoirt, vanwege zijn 1^e plaats bij de masters singel 2009 (officieus wereldkampioenschap), de
1^e plaats bij de masters dubbel 2009 (met Ronald Vink), de 3^e plaats op de wereldranglijst heren enkel en de 2^e plaats op de wereldranglijst heren dubbel.

Paula van Dommelen uit Haaren vanwege haar 3^e plaats bij de Nederlandse kampioenschappen Judo in de hoofdklasse dames

Petra van Dommelen uit Haaren vanwege haar Nederlands kampioenschap judo in de hoofdklasse van de nationale mixcompetitie.

Paul Broekmeulen uit Haaren vanwege het behalen van het Nederlands "Individueel Kart Kampioenschap".

Rob van Kuringe uit Esch vanwege het behalen van het Nederlands kampioen autocross