Gemeente Beverwijk


De Milieudienst heeft een nieuwe huisstijl. Hieronder kunt u het persbericht lezen dat de dienst heeft verstuurd.

Nieuwe huisstijl Milieudienst IJmond

In 2008 en 2009 is de koers van de Milieudienst IJmond aangescherpt. Dit was een uitgelezen kans om ook de huisstijl te vernieuwen, passend bij de nieuw geformuleerde kernopdrachten en ambities. Een huisstijl dat nog beter aansluit bij de rol en doelgroepen van de milieudienst in de toekomst, waarbij onder meer professionele dienstverlening en samenwerking centraal staan.

Met de oorspronkelijke huisstijl lag de focus op de sporen die wij achterlieten in het milieu. De blik was hierbij gericht op het verleden. De nieuwe huisstijl stapt af van de sporen, maar symboliseert, evenals de oorspronkelijke huisstijl, met de negen punten nog steeds de evenwichtige ontwikkeling van de regio IJmond. De negen stippen (met diverse kleuren) staan voor verschillende belangen en partijen die door samenwerking tot een geheel worden gesmeed. De kleurstelling staat voor lucht, bodem en water.

Gebruik logo
Op maandag 4 januari is de nieuwe huisstijl geïmplementeerd. Wanneer u in uw eigen uitingen gebruik maakt van ons logo, vragen wij u deze te vervangen. Het nieuwe logo is te downloaden via de website van de milieudienst.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie van de Milieudienst.