Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 11.30 uur

Utrecht, 04-01-2010

Overval supermarkt

BILTHOVEN Vanmorgen even na 6.00 uur is een supermarkt aan de Bilderdijklaan overvallen. De overvallers zijn overlopen door de eigenaar waarbij ze hem de winkel in sleurden. De daders zijn gevlucht. De politie heeft de zaak in onderzoek. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, district Binnensticht.

Hondenbezitters op de vuist

ZEIST Op zondag 3 januari omstreeks 13.00 uur hadden twee hondenbezitters onenigheid over hun honden in het park De Brink waarbij één van de twee letsel opliep aan zijn gezicht.

Om 13.00 uur kreeg de politie een melding van een 48-jarige man uit Zeist die in het park De Brink net was geslagen door een 42-jarige plaatsgenoot.
De 48-jarige Zeistenaar was met twee honden aan het wandelen. De andere man liep daar eveneens met zijn hond die loops was. Dat wekte de interesse van een van de honden van 48-jarige man. Na meerdere malen de hond weg te halen, werd de 48-jarige man boos en gaf de andere man een duw. Hierop haalde de 42-jarige man uit naar het gezicht van de 48-jarige. Deze hield hieraan een tand door zijn lip aan over en een pijnlijk jukbeen rechts. De man is aangehouden.