Politie Twente

Persberichten Politie Twente 4 januari 2010

Man aangehouden voor oplichting

Enschede

Een 43-jarige man uit Enschede werd zondag 3 januari aangehouden, omdat hij met een zielig verhaal geld bedelde bij mensen. De politie werd ingeschakeld en trof de man bij een woning op de Brinkstraat in Enschede aan. In eerste instantie gaf de man een valse naam op. Hij is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. De man bleek van het gebedelde geld drugs te hebben gekocht. Op het politiebureau bleek de man nog een gevangenisstraf heeft openstaan. Hij zal een proces-verbaal krijgen voor het niet tonen van een geldig identiteitsbewijs en het opgeven van een valse naam. (2010000673)

16-jarige bijrijdster gewond na eenzijdige aanrijding Enschede
Een 16-jarige bijrijdster raakte zondagmiddag 3 januari omstreeks 14.15 uur gewond na een eenzijdige aanrijding op de Weerseloseweg in Enschede. Een 20-jarige automobiliste uit Borne reed met haar auto op de Weerseloseweg, komende uit Enschede. Door onbekende oorzaak verloor de vrouw de macht over het stuur, raakte drie bomen en kwam op de kop in de berm tot stilstand. Een 16-jarige bijrijdster raakte gewond en werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. (2010000621)

Gewond naast fiets
Ootmarsum
Een 16-jarige meisje uit Agelo werd zondagavond 3 januari omstreeks 22.45 uur versuft aangetroffen naast haar fiets op het Oldenzaalsvoetpad in Ootmarsum. Het meisje was gewond en werd met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Onduidelijk is de toedracht van het ongeval, mogelijk door gladheid, en hoelang het meisje naast haar fiets had gelegen. Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie Twente, afdeling Dinkelland 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (2010000692)




Politie Twente