SDU uitgevers


Sdu Uitgevers nieuwe mediapartner vakbeurs Overheid & ICT

Den Haag, 18 december 2009

Sdu Uitgevers nieuwe mediapartner vakbeurs Overheid & ICT

Sdu Uitgevers heeft met VNU Exhibitions overeenstemming bereikt over een driejarig mediapartnerschap voor de vakbeurs Overheid & ICT. Deze vakbeurs vindt ieder jaar plaats in april. In 2009 telde dit evenement ruim 7.000 bezoekers. Hiermee is Overheid & ICT de belangrijkste beurs voor innovatie en ICT binnen de overheid. Het is dé plek waar men kennis vergaart van de laatste ontwikkelingen voor elk beleidsterrein of vakgebied. Bestuurders, beslissers en ICT-ers kunnen er niet omheen: de vakbeurs Overheid & ICT is 'the place to be'. Naast het expositieprogramma wordt een scala aan workhops, netwerkevents en paneldiscussies georganiseerd.

Sdu Uitgevers verzorgt met de titels Proces & Document, VNG Magazine, Automatisering Gids, re.Public en PM de communicatie voor dit evenement. "Door het grote bereik van de Sdu titels, de officiële Beurskrant en de Proces & Document Beurscatalogus profiteren exposanten van een optimaal bereik onder bestuurders, beslissers en ICT'ers. Dit is een van de redenen waarom wij dit unieke partnerschap zijn aangegaan met Sdu Uitgevers.", aldus Richard Koppen, Project Manager Overheid & ICT bij VNU Exhibitions.

Rob Veneboer, Directeur Business Unit Public, Sdu Uitgevers: "Overheid en ICT is een jaarlijks ijkpunt voor iedereen die zich binnen de overheid bezighoudt met ICT. Wij zijn er trots op dat wij de komende drie jaar de communicatie voor dit evenement mogen verzorgen. Met ons unieke mediabereik staan wij voor een optimaal bereik. Exposanten kunnen gebruik maken van de speciale beursaanbiedingen. Onze media-adviseurs geven een op maat gesneden advies over de in te zetten middelen. Wij doen er alles aan de vakbeurs Overheid & ICT de komende jaren tot een succes te maken."

Achterin van links naar rechts: Rob Veneboer (Directeur Business Unit Public, Sdu Uitgevers), Maartje Jansen (Campagnemanager ICT-cluster VNU Exhibitions), Martijn van der Kooij (Hoofdredacteur re.Public), Elke Knapen (stagiaire VNU Exhibitions), Alexander Oldeman (Uitgever Proces & Document, Sdu Uitgevers).
Vooraan: Dineke Sonderen (Uitgever, Sdu Uitgevers) en Richard Koppen (Project Manager Overheid & ICT, VNU Exhibitions).

Over Sdu Uitgevers
Als multimediale uitgever van vakinformatie voorziet Sdu Uitgevers professionals dagelijks van onmisbare beroepsinformatie. Of het nu gaat om de overheid, de juridische wereld, de bouwsector of andere onderdelen van het bedrijfsleven.

Meer informatie
Exposanten kunnen contact opnemen over de advertentiemogelijkheden met Sdu Uitgevers via 070-378 07 02 of beslissersbereikt@sdu.nl.