Landstede

Studenten leren in praktijk bij Zwolle International

Bij Zwolle International, dat van 2 t/m 17 januari 2010 plaatsvindt in de IJsselhallen, leren zo'n 55 Landstede-studenten in de praktijk. Tijdens Zwolle International wordt het Hippisch College van het Thomas a Kempis College en het CSE geĂŻntroduceerd.

Naast studenten van de projectteams EventActief, SportEve en OfficeSupport zijn ook studenten uit allerlei mbo-opleidingen er actief.

Leren in de praktijk
Studenten van Landstede leren bij Zwolle International in, aan en van de praktijk. Zo werken studenten van EventActief als gastheer of gastvrouw bij de ontvangst van gasten en op de VIP-tribune. Studenten van OfficeSupport zijn bijvoorbeeld actief bij het administratieve deel van de organisatie, als runner of schrijver. Ook SportEve-studenten en studenten van andere landschappen zijn in meerdere functies actief.

CSE Hippisch College
Vorig jaar werd tijdens Zwolle International gestart met de werving voor de Hippische Opleidingen van Groen & Dier. Dit jaar wordt het Hippisch College, dat vanaf het nieuwe schooljaar i.s.m. het Centre for Sports & Education (CSE) gaat starten, onder de aandacht gebracht.

Bij het Hippisch College kunnen leerlingen van het Thomas a Kempis College deelnemen aan de Paardrijclass en kunnen talentvolle ruiters en amazones een mbo-opleiding en paarden(top)sport combineren binnen het CSE. De leerlingen en studenten die binnen het Hippisch College studeren, trainen allen meerdere dagen per week bij Hippisch Centrum de Haerst.

Meer informatie?
Landstede presenteert de combinatiemogelijkheden van onderwijs en hippische sport tijdens Zwolle International en Paard 2010 in Hardenberg. Bezoekers kunnen op de volgende voorlichtingsavonden meer informatie krijgen:

21 januari 2010
Landstede Open, Zwolseweg 63A, Raalte, 15.00 - 21.00 uur
- Informatie over Landstede Hippische Opleidingen

10 februari 2010
CSE, Ossenkamp 5, Zwolle

- Informatie over studeren bij het CSE en het Hippisch College

2 en 11 maart 2010
Hippisch Centrum de Haerst, Haersterveerweg 1a, Zwolle
- Informatie over het CSE Hippisch College, de TAK Paardrijclass en de Hippische Opleidingen.
Beide avonden starten om 20.00 uur

Op de voorlichtingsavonden zijn leerlingen, studenten en hun ouders of verzorgers van harte welkom!