Vakantiekrant, nieuwe krant in een oplage van 1 miljoen exemplaren

04/01/2010 14:41

Conversion Media

Maandag 4 januari valt er een nieuwe krant op de deurmat bij maar liefst 1 miljoen huishoudens: de Vakantiekrant. Een nieuwe, gratis, "special interest" krant, met artikelen en rubrieken over diverse reisvormen, landen en accommodaties. Kortom, over alles wat met vakanties en reizen te maken heeft. Uniek aan de Vakantiekrant is het feit dat lezers duizenden euro's aan vakantievoordeel wordt geboden.

De Vakantiekrant staat bol van leuke en nuttige informatie over vakanties en reizen. De lezer vindt er interessante artikelen over verscheidene vakantiebestemmingen, gecombineerd met schitterende sfeerfoto's. Bovendien biedt de Vakantiekrant duizenden euro's aan vakantievoordeel. Met behulp van actiecodes die bij de aangeboden reizen staan, kan de lezer gebruik maken van speciale lezersaanbiedingen. De actiecodes kunnen worden ingevuld op de gelijknamige website www.vakantiekrant.nl. Hier kan de lezer de gewenste reis mét de aangeboden korting boeken, eigen reiservaringen insturen en reisbeoordelingen toevoegen aan accommodaties en vakantiebestemmingen.

De eerste editie van de Vakantiekrant verschijnt maandag 4 januari in een oplage van 1 miljoen stuks. Hiermee is de Vakantiekrant de grootste krant van Nederland.

Over Conversion Media

Conversion Media is opgericht in 2009. Conversion Media ontwikkelt, beheert en exploiteert diverse cross mediale "peformance based" advertentie modellen.





http://www.vakantiekrant.nl