Burgers Zoo

Burgers' Zoo goed bewapend tegen winters weer

Dankzij de volledig overdekte Bush, Desert, Ocean en Mangrove kunnen bezoekers uren van de (sub)tropische dieren en planten genieten bij aangename temperaturen. Maar ook in andere delen van het park heeft Burgers' Zoo zich goed bewapend tegen winters weer. Zo kunt u de Maleise beren, watervaranen, netpythons, brillangoeren en laponders (= Aziatische apensoorten) van dichtbij in hun verwarmde binnenverblijven bewonderen.

De Afrikaanse hoefdieren van Burgers' Safari, zoals de giraffen, zebra's, gnoes en waterbokken, zijn ook in verwarmde stallen te bekijken. U vindt de ingangen naar deze stallen in Burgers' Bush. De leeuwen en jachtluipaarden kunt u daarentegen in hun buitenverblijven bewonderen. De gorilla's en chimpansees zijn in hun binnenverblijven te bekijken. U vindt de ingang van deze binnenverblijven in het gebouw grenzend aan het buitenverblijf van de chimpansees. De orang-oetans leven in de hal boven de Pinguïn Corner vlakbij de Hoofdingang. Alleen op de zoogdierenafdeling zijn niet alle dieren zichtbaar.

Burgers' Zoo zorgt er tenslotte dagelijks voor dat het voorplein en de paden in het park sneeuw- en ijsvrij worden gemaakt. « ga terug

Zakelijk

Burgers' Zoo heeft niet alleen voor de dagbezoeker veel te bieden, maar ook voor de zakengast.
> Safari Meeting Centre> Vergaderen> Ontbijt, lunch, diner> Receptie> Entertainment> naar zakelijk

Avondlezingen in januari en februari

Woensdag 20 januari 19.30 uur Otto Adang - Chimpansees: karikatuur of evenbeeld? Woensdag 24 februari 19.30 uur Jan van Hooff - Zijn mannetjes ergens goed voor?
Meer info lezing Otto AdangMeer info lezing Jan van Hooff> reserveer direct plaatsen!