5000 te dikke feestnummers uit BeautifulPeople.com gegooid 04/01/2010 15:34

PR Newswire

NEW YORK, January 4 /PRNewswire/ --

- Oude 'schoonheden' uit de hele wereld van de lijst gegooid omdat de eindejaarsperiode hun uiterlijk helemaal geen goed heeft gedaan.

www.BeautifulPeople.com, de dating- en netwerk-community waarvan lelijke mensen zonder pardon worden geweerd, heeft meer dan 5.000 leden van overal ter wereld verwijderd omdat zij tijdens de eindejaarsfeesten waren bijgekomen. De meeste van de lijst gegooide leden zijn woonachtig in de VS, het VK en Canada.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20091026/LA92438LOGO-a) (Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20091026/LA92438-c) De drastische maatregel werd genomen nadat veel leden foto's van zichzelf en hun kerst- en nieuwjaarsfeesten op de site hadden geplaatst - op de foto's kon men zien dat zij zich hadden laten gaan.

Waakzame leden, die trots zijn op de verplichte normen van de site, eisten maatregelen.

Greg Hodge, algemeen directeur van BeautifulPeople.com, verklaat: "Wij hebben gereageerd op de klachten en wij hebben de nieuwe, mollige leden teruggeplaatst in de evaluatiefase. Dit betekent net hetzelfde als opnieuw registeren.

"Hun nieuwe aanvragen werden beoordeeld door de bestaande leden en slechts een paar honderd leden kregen een ja-stem. Meer dan 5.000 leden werden van de site geweerd."

Robert Hintze, oprichter BeautifulPeople.com, verklaarde: "Wij zijn een bedrijf en vinden het verlies van een lid dus altijd spijtig. Het feit is echter dat onze leden eisen dat de hoge norm van schoonheid behouden blijft. Als er dikke mensen op de site blijven ronddwalen, worden ons bedrijfsmodel en de basisidee voor de oprichting van BeautifulPeople.com bedreigd."

De landen met de meeste verbannen, te zware leden:


1) VS: 1.520

2) VK: 832

3) Canada: 533

4) Polen: 510

5) Duitsland: 425

6) Italië: 402

7) Frankrijk: 323

8) Denemarken: 220

9) Turkije: 176

10) Rusland: 88
Greg Hodge legt uit: "Ieder jaar zien wij dat sommige leden uit westerse landen te veel eten en drinken in de eindejaarsperiode, met nadelige gevolgen voor hun looks.

"In de VS gaat men zich te buiten aan eten en drinken vanaf Thanksgiving (einde november) en daarom is het niet verrassend dat zo veel leden van het netwerk worden verbannen. Wij hopen dat zij terug zullen komen nadat zij enkele kilootjes kwijt zijn.

"In het VK en Canada draaien kerstmis en nieuwjaar volledig rond te veel eten, te veel drinken en tv-kijken vanuit een luie zetel."

Het lijkt wellicht meedogenloos, maar BeautifulPeople.com heeft de voormalige leden zeer tactvol op de hoogte gesteld. Zij hebben allen een e-mail gekregen met de vraag opnieuw in te schrijven wanneer zij er zo goed mogelijk uit zien, met details van aanbevolen kampen, zoals Warrior Fitness in New York, Camp Technique Los Angeles, NuBeginnings in het VK en Mystic Adventures in heel Europa.

Iedereen die zonder succes probeert te registreren, en alle verbannen leden kunnen wanneer ook opnieuw registreren.

De site is gratis voor de leden.

Nadere informatie:
BeautifulPeople.com is het grootste netwerk van aantrekkelijke mensen ter wereld.

Men wordt alleen lid van BeautifulPeople.com na een democratische evaluatie waarbij leden van het andere geslacht stemmen met 'Ja, zonder twijfel', 'Hmm ja, oké', 'Hmm nee, niet echt' en 'NEE, zeer zeker NIET' op basis van foto's en een beknopt profiel verzonden door nieuwe kandidaten.

BeautifulPeople.com is geïntroduceerd in 2002 en is wereldwijd beschikbaar sinds oktober 2009.

Na de recente uitschifting heeft de site nog meer dan 550.000 leden uit 190 landen en de meeste etnische en culturele groepen.

Het aantal nieuwe aanvragen voor BeautifulPeople.com is gestegen tijdens de eindejaarsperiode en gemiddeld één op vijf kandidaten werd aanvaard. De meeste succesvolle nieuwe leden komen uit Brazilië.

Een levensstijl voor de internationale elite

Leden van BeautifulPeople.com hebben de volgende voordelen:


- Betoverende party's en een wereldwijd netwerk van de jetset
- Contact met de mooiste mensen, in de omgeving en overal ter wereld
- Leden worden benaderd door de grote film- en tv-bedrijven
- Mogelijk contract als topmodel

- Grote professionele netwerken via partnerships tussen
BeautifulPeople.com en toonaangevende bedrijven
Miki Haines-Sanger of Remy Le Fevre van Golden Goose PR, GB +44-207-376-0070 /GB +44-7900-690-574, beautifulpeople@goldengoosepr.com, voor Beautiful People, Llc. Voor redacties: Robert Hintze, oprichter, en Greg Hodge, algemeen directeur, zijn beschikbaar voor interviews. Voor media-info rmatie neemt u contact op met Miki Haines-Sanger of Remy Le Fevre bij Golden Goose PR: GB +44-207-376-0070/GB +44-7900-690-574. U kunt ook e-mailen naar beautifulpeople@goldengoosepr.com. BeautifulPeople.com bevindt zich op www.BeautifulPeople.com






-