Nederlandse mededingingsautoriteit (NMa)

NMa publiceert reacties consultatiebrief NMa Agenda 2010-2011

04-01-2010

De NMa publiceert elke twee jaar de reacties op de consultatiebrief voor de NMa Agenda. Deze reacties stellen de NMa in staat om, daar waar mogelijk, in te spelen op verwachtingen en wensen in de samenleving. De reacties bieden vaak waardevolle informatie en bieden de mogelijkheid verschillende visies van belanghebbenden mee te wegen in de prioriteitstelling.

De reacties op de consultatie van 2010-2011 steunen de visie van de NMa op een aantal belangrijke punten, zoals de aandachtsvelden binnen de energiesector en de waarde die men hecht aan effectieve informatie-uitwisseling. Daarnaast wijzen de diverse reacties op onderwerpen die ook onze interesse verdienen. In de NMa Agenda zijn hierover een aantal passages opgenomen.

Gezien de inhoud en omvang is het niet mogelijk alle reacties in de NMa Agenda te verwerken. Uiteraard worden veel punten binnen de NMa wel gebruikt om het toezicht en onderzoek verder aan te scherpen. De NMa wil dan ook alle respondenten bedanken voor de moeite die zij hebben genomen om te reageren op het consultatiedocument.

Leeswijzer
De reacties die u hieronder aantreft, komen geheel voor rekening van de respondenten. De NMa kan voor de inhoud ervan geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden.

De definitieve agenda verschijnt 14 januari en geeft op hoofdlijnen inzicht in de plannen van de NMa voor 2010-2011.

Zie:
Reacties consultatie NMa Agenda 2010-2011