Kellogg's Special K lanceert gratis online shapemanagement programma

04/01/2010 17:02

Kellogg's Nederland BV

Kellogg's Special K lanceert gratis online shapemanagement programma

Persoonlijk maaltijdplan en oefeningen helpen consumenten zelf hun gewicht op peil te houden.

Den Bosch, 4 januari 2010 - Vandaag lanceert Kellogg's op de Nederlandse markt My Special K. Het is het eerste, volledig geïntegreerde en gratis online shapemanagement programma in Nederland dat de bezoeker helpt bij het aannemen en volgen van een evenwichtige levensstijl waarin zowel voeding, beweging als mode een belangrijke rol spelen. Met My Special K stellen consumenten zelf een Persoonlijk Plan samen voor een gebalanceerd voeding- en eetpatroon.

Hoe werkt het Persoonlijk Plan?

Bezoekers van de website www.myspecialk.nl beantwoorden in een paar minuten tijd een aantal eenvoudige vragen dat de levensstijl, de BMI (body mass index) en persoonlijke wensen in kaart brengt. Deelnemers krijgen vervolgens een gepersonaliseerd plan aangeboden inclusief een maaltijdplan samengesteld uit meer dan 500 recepten. Dagelijks geeft het persoonlijk plan op maat gesneden maaltijdsuggesties en tussendoortjes voor die dag. Ook bestaat er de mogelijkheid een boodschappenlijst uit te draaien met de benodigde ingrediënten. Het persoonlijk plan houdt zelfs rekening met lokale weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld de maaltijdsuggestie van een warm gerecht op een koude dag. Daarnaast biedt het plan deskundig advies over voeding, beweging en mode afgestemd op de levensstijl van de bezoeker. De website functioneert tevens als ontmoetingsplatform waar deelnemers op een forum ervaringen met elkaar uitwisselen.

My Special K helpt bij bewuste voedingskeuzes

My Special K heeft als doel de bezoekers die een persoonlijk plan hebben aangemaakt bewust te maken van hun eetgewoonten, gewoonten qua lichaamsbeweging en probleemmomenten. Het plan geeft hen tips en deskundig advies om bewuste voedingskeuzes te maken waardoor men onder andere de verleiding voor een extra portie bij het avondeten of een tweede toetje kan weerstaan.

Ontbijtspecialist Kellogg's is meer dan 100 jaar geleden opgericht vanuit de overtuiging 'bijdragen aan een betere gezondheid voor iedereen'.Het bedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming met meer dan 30.000 werknemers. Het brede assortiment ontbijtgranen wordt in 19 landen geproduceerd en in meer dan 180 landen verkocht. www.kelloggs.nl.





http://www.myspecialk.nl