Gemeente Almere

Rick Smeenk BV Almeerse Onderneming van het Jaar

04-01-2010

Rick Smeenk BV Almeerse Onderneming van het Jaar 2009 Tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) is Rick Smeenk BV uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2009. Dit is de hoogste onderscheiding voor het bedrijfsleven in Almere. Rick Smeenk is een Nederlands interieurbouwbedrijf met een grote vestiging op bedrijventerrein Poldervlak in Almere Buiten.

Mevrouw Smeenk-aan het Rot, directeur van Rick Smeenk BV, ontving op 2 januari 2010 de prijs uit handen van wethouder Martine Visser (Economische Zaken), bedrijfskringvoorzitter Harold van de Wakker en de prijswinnaar van vorig jaar, Jon Huizinga van Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe BV. Rick Smeenk BV ontving onder andere een cheque ter waarde van EUR 5.000,- te besteden aan een maatschappelijk doel in Almere.

Rick Smeenk BV, met ruim vijfentwintig medewerkers in dienst, is al jarenlang gevestigd in Almere. Het bedrijf is gespecialiseerd in tentoonstellingsbouw en interieurbouw. Smeenk bouwt stands op nationale en internationale beurzen en realiseert commerciële interieurs voor winkels, musea, en kantoren. Een mooi bedrijf dat zowel innovatief als duurzaam onderneemt. Daarnaast is Smeenk zeer betrokken bij diverse maatschappelijke doelen en investeert het veel tijd en aandacht in de scholing en ontwikkeling van medewerkers en stagiaires. Dat betekent volgens de vakjury van de Ondernemersprijs dat Rick Smeenk BV een waardevol bedrijf is voor Almere met een hoge kwaliteitsstandaard.

Mevrouw Smeenk-aan het Rot meldde in haar dankwoord bijzonder trots te zijn op deze uitverkiezing en bedankte het voltallige personeel voor de aanmelding voor deze prijs. Het bedrijf was voor de tweede maal genomineerd. De titel `Almeerse Onderneming van het jaar' is een ware bekroning op al het werk van Rick Smeenk BV. Het bedrijf is automatisch genomineerd voor de Flevopenning, de provinciale versie van Onderneming van het Jaar.