(c) 2010 ECORYS Nederland BV
Nieuwe editie Factor Arbeid

Voorzijde van Factor Arbeid #11 4 januari 2010 - Eind december is editie 11 van Factor Arbeid verschenen. Factor Arbeid is het magazine van ECORYS over arbeid, sociaal beleid en onderwijs. In deze editie kunt u onder de volgende bijdragen lezen:

* Door crisis minder aandacht van werkgevers voor vergrijzing
* Beroepsonderwijs en bedrijfsleven: samenwerkingspartners met potentie

* ECORYS onderzoekt voornemen EU voor bevorderen decent work

Klik hier om deze Factor Arbeid te openen/downloaden.
Zie het origineel

ECORYS: 80 jaar heldere adviezen en effectieve uitvoering

Al meer dan 80 jaar helpt ECORYS opdrachtgevers wereldwijd bij het realiseren van hun ambities. Vanuit een onafhankelijke positie leveren onze professionals leveren heldere adviezen en effectieve ondersteuning bij de uitvoering van beleid en programmaâs, gebaseerd op inhoudelijke kennis en scherpe analyses. Wat onze aanpak typeert zijn de kwaliteiten van onze experts: specifieke kennis op economisch, sociaal en ruimtelijk gebied, maatschappelijke betrokkenheid, persoonlijke service en de capaciteit om vraagstukken vanuit verschillende disciplines te benaderen. Deze unieke mix van factoren garandeert de kwaliteit waarnaar onze klanten op zoek zijn. Niet voor niets heeft ECORYS met veel opdrachtgevers een langdurige relatie.

80-jaar vignet 2009 is een bijzonder jaar voor ECORYS, waarin wij met trots ons 80-jarig bestaan vieren. Hiermee is ECORYS een van de oudste onderzoeks- en adviesorganisaties in Europa. Meer weten over ECORYS? Klik hier.