Ingezonden persbericht


Solar Nederland nieuwe channel partner Avaya Integral 5-oplossing

Nieuwegein, 4 januari 2010 - Solar Nederland is de nieuwe channel partner voor de levering van de Avaya Communication Server Integral 5. Dit is een hoogwaardig telecommunicatiesysteem voor mkb'ers, geschikt voor de bediening van analoge en digitale netwerkinterfaces en voor analoge, digitale, IP- en draadloze telefoons. De Avaya Communication Server Integral 5 maakt deel uit van het uitgebreide Avaya-portfolio van innovatieve en geavanceerde telecommunicatiemodules voor de zakelijke markt.

Solar Nederland B.V. maakt sinds 1996 deel uit van Solar A/S Group. Het bedrijf is sterk in de disciplines licht, installatie, industrie, bouwoplossingen, kabeltechniek en verwarming en sanitair. Met de verkoop van Integral 5 breidt Solar zijn specifieke telecomportfolio verder uit. De Avaya Communication Server Integral 5 is een schaalbare oplossing tot 120 gebruikers, die bovendien eenvoudig te installeren is.

"Wij waarderen de relatie met onze partners zeer. Samen zijn we in staat onze eindklanten een optimale communicatie-ervaring te bieden", zegt Melvin Harmsen, Channel Director bij Avaya Nederland. "In Solar Nederland heeft Avaya een krachtige, gezonde en succesvolle handelspartner gevonden. We verwachten dat Solar een belangrijke speler in de mkb-markt wordt."

"Wij zijn verheugd dat Avaya vertrouwen heeft in Solar als channel partner", zegt Arjan Kingma, Product Manager bij Solar Nederland. "Met de Avaya Communication Server Integral 5 kunnen we onze klanten nu ook een robuuste, kwalitatieve en betrouwbare telecomoplossing bieden, met het comfort van draadloos telefoneren en een schaalbaarheid tot 120 gebruikers. Bovendien is dit systeem makkelijk in bedrijf te stellen en kunnen we deze oplossing naar de wensen en behoeften van onze klanten aanpassen."

###

Over Solar Nederland B.V.

Solar Nederland B.V. is een krachtige en gezonde handelspartner met een betekenisvolle marktpositie. Sinds 1996 maakt de onderneming deel uit van de Solar A/S Group, een met name in Noord-Europa zeer actieve technische groothandel in elektra, verwarming en sanitair. De activiteiten van Solar zijn gefundeerd op twee elementen: 'Techniek' en 'Logistiek'. Solar heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare schakel tussen veel fabrikanten, industriële bedrijven, installateurs, OEM'ers en eindgebruikers. Het leveringspakket omvat naast verwarming, sanitair en standaard elektrotechnische materialen ook elektronische componenten, componenten voor EDP en data-installaties, telecommunicatie en alarmsystemen, PLC-systemen en een uitgebreid assortiment speciaalkabels en marineproducten waarmee ook de offshore-industrie te bedienen is. Door het voortdurend ontwikkelen en uitbreiden van het leveringspakket waarborgt Solar zijn continuïteit. Meer informatie is te vinden op www.solarnederland.nl.

Over Avaya

Avaya is wereldwijd marktleider in zakelijke-communicatiesystemen. Het bedrijf levert Unified Communications, contactcenteroplossingen en gerelateerde diensten direct en via zijn partnerkanaal aan vooraanstaande organisaties over de gehele wereld. Bedrijven van elke omvang vertrouwen op Avaya voor state-of-the-art communicatie die de efficiëntie, samenwerking, klantenservice en concurrentiekracht verbetert. Voor meer informatie: www.avaya.nl.



Ingezonden persbericht