Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Thailand grote Wereldwijzer winnaar

Nijmegen, 04 januari 2010 - Na een verkiezing die bijna vier weken duurde, is op 30 december bekend geworden wie in 2009 de winnaars zijn van de Community Verkiezingen op Wereldwijzer. De grote winnaar is Thailand, welke in meerdere categorieën de meeste stemmen kreeg.

Begin december werd het startsein gegeven voor deze verkiezingen, georganiseerd door de populaire reissite Wereldwijzer Reisforums. De Community Verkiezingen zijn bedoeld om leden die een waardevolle, bijzondere of originele bijdrage aan het forum geven eens in het zonnetje te zetten.

In een nominatieronde, die tot 17 december duurde, hebben reizigers uit Nederland en België in tien verschillende forumcategorieën hun nominaties doorgegeven. Aansluitend volgde de finale waarin andere reisliefhebbers op het forum hun stem uitbrachten. Per categorie zijn de winnaars:


- Beste Forum 2009: Thailand Forum

- Meest wijze reiziger 2009: Dave Numan

- Meest waardevolle bijdrage 2009: Dave Numan (forumbeheer Thailand)
- Meest verrassende vraag 2009: Vraag over insecteneten
- Leukste gebruikersnaam 2009: levensgenieter22
- Meest verbeterde forum 2009: Thailand Forum

- Beste schrijver 2009: Bloem29

- Beste reistip 2009: Thailand voor beginners

- Mooiste Reisfotoalbum 2009: marion2.wereldwijzer.nl/fotoalbums/turkije
- Leukste profiel 2009: myaa.wereldwijzer.nl

De winnende forumleden hebben een jaar lang Premium Account op Wereldwijzer gekregen. Als stemmersprijs zijn ook twee Premium Accounts van een jaar weggegeven, gewonnen door 'georgessiam' en 'corberana'. Een uitgebreid overzicht van de kandidaten en winnaars per categorie, is te vinden op http://www.wereldwijzer.nl/forumdisplay.php?f=1023.

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een interactief online reisplatform waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums. -- Einde persbericht --

Noot voor de redactie,