Ingezonden persbericht


3Com benoemt Attila van Dam tot Country Manager Benelux

Focus op klantsucces met H3C-enterprisenetwerkoplossingen

Maarssen, 4 januari 2010 - 3Com benoemt Attila van Dam tot Country Manager voor België, Nederland en Luxemburg. Hij wordt verantwoordelijk voor het vaststellen van de zakelijke strategie in deze regio. Daarnaast zal Van Dam de verkoop van 3Com- en H3C-netwerkoplossingen stimuleren. Dit doet hij met behulp van partners en salesteams die direct in contact staan met de klant.

Van Dam heeft uitgebreide ervaring in de IT en met bedrijfsnetwerken. Zo was hij onder meer Sales Director Multinational and Corporate Accounts bij Verizon Business, Sales Director bij Dimension Data Nederland en Sales Manager Large Accounts bij Madge Networks B.V.

"Het is een bijzonder interessante tijd om bij 3Com aan de slag te gaan", zegt Van Dam. "Het bedrijf heeft net zijn dertigjarige aanwezigheid in de voorhoede van de technologiemarkt gevierd. Deze uitstekende positie heeft 3Com veroverd door netwerken te leveren met een bijzonder hoge toegevoegde waarde voor de klant. Tegenwoordig zetten we de gevestigde orde in de netwerkindustrie op zijn kop met onze H3C-netwerkoplossingen voor grote bedrijven. Deze bieden een uitstekende prijs/prestatieverhouding, hoge energie-efficiëntie en een lage Total Cost of Ownership."

Over 3Com
3Com Corporation is met een omzet van 1,3 miljard dollar een wereldwijde speler in netwerkoplossingen met een optimale prijs/prestatieverhouding. 3Com kent drie wereldwijde merken: H3C, 3Com en TippingPoint. Het H3C-enterprise-portfolio is marktleider in China. Het omvat producten voor de randen van het netwerk tot aan het datacenter. TippingPoint biedt intrusion prevention-systemen en oplossingen voor toegangscontrole. Alle 3Com-producten bieden hoge prestaties en optimale bescherming van applicaties en infrastructuren. Voor meer informatie over 3Com: www.3com.nl

Kijk voor meer informatie over H3C op www.h3cnetworks.com of op http://h3cnetworks.com/news.

Voor meer informatie: